Alexa90 11583 Napisano Maj 18, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljene pre dve godine bez probe ispod kacige, nošene jednom 2km do kuće.Stanje kao novo, uz naočare se dobijaju izmenljiva stakla (plastika), 4 para.Ja sam samo žute probao, skidaju se i stavljaju na klik, nije problem zameniti ih bilo kada.Uz njih njihova čvrsta futrola u koju staje sve što ide uz njih.Razlog prodaje je taj što su me ranije žuljale a sad imam integrisane u kacigi pa mi svakako ne trebaju.Cena 2000rsd0643210321Alexa P. S. Trunke na žutim su od krpe kojom sam ih brisao, sad tek videh. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Maj 18, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2658 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan ali bih da probam. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Maj 19, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Otišle čika ZEMZEM-u Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...