Milos1111 3 Napisano Maj 16, 2017 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imam gilleru i upalim provozam i ona se ugusi i tako oce da ide samo pod sauhom kad sauh spusti ona se ugusi,a znam da su mi bas losi lezajevi radilice i razmišljam verovatno vuce fals na njima ja uzmem rasturim spakujem nove lezajeve i semeringe motor opet isto ja pogledam gumu na usisu za karb ona ispucala ja mislio ona je i uzmem drugu kad opet isti problem skinem filter isto cackam sraf za vazduh nista opet isto malo digne ler pa spusti i tako varira i ugasi se sta mislite mozda nisam nakucao semeringe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos1111 3 Napisano Maj 16, 2017 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Pardon mislio sam posto su losi lezajevi da je radilica gore dole radila i sjebala semeringe i da tu vuce fals Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 16, 2017 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan 我们不懂你的语言我们是中国人 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vandaman 5 Napisano Maj 16, 2017 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja gillera? Dvotaktna, četvorotaktna, kubikaža...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...