ninja_swe 32 Napisano Maj 16, 2017 U prolazu, 68 postova Lokacija: Gothenburg Motocikl: BMW R1200R x 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Je li neko zna koji RepRom je za R1200R 2008? Skinuo sam RepROM K2x za koji pise da ima R1200R ali ga nema, ima GS.RT i ST ali cisti R nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4328 Napisano Maj 16, 2017 Ne silazi, 6653 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan RepRoma ima fake, to imaj u vidu, bilo da nema dovoljno podataka, bilo da su pogrešni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja_swe 32 Napisano Maj 17, 2017 U prolazu, 68 postova Lokacija: Gothenburg Motocikl: BMW R1200R x 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, đunta said: RepRoma ima fake, to imaj u vidu, bilo da nema dovoljno podataka, bilo da su pogrešni. Stvarno ne razumjem zasto to ljudi rade i kakva je svrha sa tim i kakvu korist imaju od toga. Poslao sam pitanje BMW:u ali mi (jos) nisu odgovorili. Edit: Izgleda da ima vise edicija i da je ova sto sam ja skinuo jedna od starijih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4328 Napisano Maj 17, 2017 Ne silazi, 6653 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ima ih više i nije loše da se porede međusobno zbog onog fake. Drugar me je upozorio, kao i ja tebe, na mogućnost propusta dok sam koristio te skinute, nisam nailazio na njih ali sam ih vrlo retko koristio i to uglavnom za neke podatke, nezgodan mi je za gledanje pa i pravi retko kad pokrećem. Možda bi ti Hayens izdanje bilo korisno, hvale ga mnogi ljudi po netu mada za 1.1xx nije ništa specijalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja_swe 32 Napisano Maj 17, 2017 U prolazu, 68 postova Lokacija: Gothenburg Motocikl: BMW R1200R x 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Haynes ali bih nesto detaljnije za ovg "rasturenog" pa da vidim sta mogu da napravim od njega. A nasao sam zadnju variantu na ebayu (Dubrovnik) pa cu da vidim vrijedi li sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...