Darko Floyd 920 Napisano Maj 15, 2017 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice Streetfighter 3XL Rukavice su potpuno nove broj je ogroman. Ako nekome odgovaraju cena je simbolicnih 20 Eura. Mogu se videti i probati u Beogradu i Smederevu. Darko 063 684 700 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2102 Napisano Maj 16, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hoces li zamenu za manje, meni male a ove bi mi odgovarale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9261 Napisano Maj 16, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3261 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a pošto su te manje? Pa se vi đorajte 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Maj 16, 2017 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Mrle je dao odličan predlog Meni stvarno ne trebaju ni male ni velike, ove sam doneo iz Louisa za prijatelja ali su i njemu velike, pa da ne stoje bolje nek ih neko nosi za 20€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...