Savan 8690 Napisano Maj 12, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Gledam qs za gsxr i dobih ponudu za 2 komada. Healtech i translogic. Sad ne znam ništa o njima, niti sam ikad vozio motor sa tim čudom ali izgleda mi zanimljivo. Jel zna neko nešto više o njima? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 13, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko neku pametnu da doda na ovo? Trgovac je na mm da me ubedi da je translogic ipak sposobniji jer je senzor negde kod poluge menjace, pa zbog toga? Time mi izbi opet neku svotu iz džepa!Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 14, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Niko? Imamo valjda nekog ko je upucen u tu materiju?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac996 43 Napisano Maj 15, 2017 U prolazu, 72 postova Motocikl: Honda CR250R Prijavi odgovor kao problematičan postavi temu u trkackom djelu foruma,valjda oni znaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Maj 15, 2017 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi probao search na stranjskim forumima na engleskom jeziku? Mislim da ces pre naci ljude koji su imali iskustva sa oba. Evo iz ciste radoznalosti dva rezultata.... http://www.zx-10r.net/forum/f23/new-healtech-quickshifter-267609-10.html https://www.pistonheads.com/gassing/topic.asp?t=1476906 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 15, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mrsko mi bilo praviti nalog na nekom forumu samo radi jednog pitanja. Pa treba se i predstaviti.. Mislio sam da to i ovde možda neko zna. A nešto sam bio ubedjen da to radi i za brzine nagore i nadole. Medjutim slušajući dilera a ujedno malo i google ispada da možeš da biraš kako ćeš da saltas brzine naviše, papucicu gore ili dole da pomeras. I da to podrazumeva se pod 2 way shifting. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...