Brrka 226 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana sam se nesto primio da radim nesto oko motora i gledajuci slike po netu sasvim slucajno naletim na R1 kao moju ali u ovoj boji: Sta vi mislite, da li da je farbam ili da je ostavim u ovoj plavoj boji: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 10, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Brrko, nemoj da palamudis nego ga ofarbaj u plavo kako je i bio... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 10, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Plavi su najbrzi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 10, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Brrko prijatelju, videh jednu r1 u perla beloj boji i mogu ti reći da izgleda O.P.A.S.N.O. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan I o tome sam razmisljao ali onda bi mroao i felne da farbam u belo. Skoro su ofarbane na Paunovoj R6 felne u belo i katastrofa koliko se lako i brzo ispraljaju pa sam zbog toga odustao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 10, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan A da ti nje obučeš u onu crvenu farbu, samo joj daj neku notu bilo svjetliju ili tamniju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano April 10, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi u belo farbao felne..ostavi ih u crnoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 10, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi u belo farbao felne..ostavi ih u crnoj Mislim da ce biti kao rupa na belom motoru :-\ Mozhda beo motor i ispolirane felne? Ja bih, da sam na tvom mestu, ofarbao ceo motor u mat crnu Nije losha ni ova narandzasta ali me nekako asocira na Kawasaki :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Da sam na tvom mestu mozda bih se najpre poigrao sa necim ovakvim...... Ovo se ne vidja svaki dan......Mislim na boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan To jeste, set boje koji kosta nesto malo vise od 40 000 dinara (a ne moze se kupiti manje od seta) se ne vidja svaki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih je ofarbao potpuno isto kao i ovu na slici. Felne u ovoj boji mnogo lepo izgledaju, a i lepo su uklopljene boje na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 11, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan To jeste, set boje koji kosta nesto malo vise od 40 000 dinara (a ne moze se kupiti manje od seta) se ne vidja svaki dan. Koliko para toliko muzike...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 11, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Od svih jamasinih sema boja najlepsa je zuto-belo-crna sema koju je vozio originalno kenny roberts a naj brutalnije izgleda sve crno (nemora mat) samo sve crno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Mislis ovako? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Video sam,po meni najlepsi R1. Bela perla.Nisam verovao kako to dobro izgleda. :o Ako ga "uhvatim" slikacu ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 12, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam,po meni najlepsi R1. Bela perla.Nisam verovao kako to dobro izgleda. :o Ako ga "uhvatim" slikacu ga. A neeemože tako Bato, gledaj postove malo, ja sam je prvi video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 12, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan A da ga ofarbas u GS boje. Bio bi verovatno bolji , kvalitetniji i skuplji ;D. Ali treba da odradis i nalepnice YZF-R1GS onda ce moci i na offroad Nego da ja ne ofujem ako ides u crnu idi bez ovih crvenih detalja. SVE CRNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Ili ovako? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 12, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ili ovako? ;D ;D ;D Ova je najjaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano April 12, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Belo, oko mene sve je belo....... Miki,ja sam ti rekao ,samo bela perla ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan ova bela je brooka, ali odrzavanje je zahtevno, crnu nikako, siva je extra, i ona plava sa zlatnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 415 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1467 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Brksone, pink boje je najbolja,jos odradis neke cvetne aranzmane i moze i Ivana da jase (vozi) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan ova bela je brooka, ali odrzavanje je zahtevno, crnu nikako, siva je extra, i ona plava sa zlatnim prijatelju sta fali crnoj boji??? ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano April 13, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ali bela mi je nekako previse teska za odrzavanje sto se felni tice ali ne bi da je ofarbam celu u belo a da felne ostavim. Ili da to odradim? A sto se tice crne, razmisljao sam mada za sada ne bih zato sto ima dosta crnih motora a sto se tice sive, takvu ima Gavra tako da nema sanse da bi je farbao u sivo, onda bih je pre ostavio u ovoj plavoj boji. Mada sam razmisljao o jednoj zlatnoj boji tj. kao sto je ova: http://cdn.bjbikers.com/images/imported/mG/rQy1e_dscn2380largegs9.jpg A posto sam se zajebao i Hondu nisam ofarbao u takvu boju, mozda bi Yamahu trebao. A ovo je bas zadnji blatobran od R1. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ali bela mi je nekako previse teska za odrzavanje sto se felni tice ali ne bi da je ofarbam celu u belo a da felne ostavim. Ili da to odradim? A sto se tice crne, razmisljao sam mada za sada ne bih zato sto ima dosta crnih motora a sto se tice sive, takvu ima Gavra tako da nema sanse da bi je farbao u sivo, onda bih je pre ostavio u ovoj plavoj boji. Mada sam razmisljao o jednoj zlatnoj boji tj. kao sto je ova: http://cdn.bjbikers.com/images/imported/A7/ErjpR_dscn2380largegs9.jpg A posto sam se zajebao i Hondu nisam ofarbao u takvu boju, mozda bi Yamahu trebao. A ovo je bas zadnji blatobran od R1. ;D Odradi, nemoj da si lenj. ;D Jer najlepsa bela? -najlepsa je. ;D Pa posle neko belo odelo............iiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooooo. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...