IgorNS91 74 Napisano Maj 8, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2006 Husqvarna SM610 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, moje ime je Igor, iz Novog Sada sam. Trenutno nemam motor ali sam u potrazi za novim ljubimcem i nadam se da ću ovde pokupiti korisne savete od iskusnijih vozača Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 9, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ajde , brže to malo Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 9, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom kupovina. dobro došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Maj 9, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom i dobro dosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Maj 9, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Taman sad pred sezonu da se nesto dobro trguje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IgorNS91 74 Napisano Maj 11, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2006 Husqvarna SM610 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Kupljena husqvarna 610sm, čekam papire i registraciju pa se vidimo negde nekad Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Maj 14, 2017 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Srecna kupovina i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IgorNS91 74 Napisano Maj 15, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2006 Husqvarna SM610 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika Ride safe, share love, live happy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IgorNS91 74 Napisano Maj 15, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2006 Husqvarna SM610 Prijavi odgovor kao problematičan Ride safe, share love, live happy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniCam 10 Napisano Maj 15, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki z750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Igore, dobro dosao. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Maj 16, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep motor, svaka cast... dobrodosao i cestitam kupovinuSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Maj 19, 2017 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Pamet u glavu i dupe na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IgorNS91 74 Napisano Maj 20, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2006 Husqvarna SM610 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima ali evo već mi je potrebna pomoć. Da napomenem samo da mi je pvo drugi dvotočkaš u životu (prvi bio skuter) i da se jako malo razumem u mehaniku i ostalo.. naime sinoć sam se vozao, možda nekih 40 km ukupno iz dva puta, i jutros kada sam ustao me je zatekla mrlja ispod motora koja je bila masna i osećala se na benzin.. postaviću slike pa se nadam da će se naći neko ko će moći da mi pomogne. Ride safe, share love, live happy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IgorNS91 74 Napisano Maj 20, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2006 Husqvarna SM610 Prijavi odgovor kao problematičan Ride safe, share love, live happy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IgorNS91 74 Napisano Maj 20, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2006 Husqvarna SM610 Prijavi odgovor kao problematičan Ride safe, share love, live happy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IgorNS91 74 Napisano Maj 20, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2006 Husqvarna SM610 Prijavi odgovor kao problematičan Da napomenem još da sam osetio benzin kada sam otvorio čep za ulje. Motor sam tako doterao do kuće nekih 15 km lagane vožnje i kada pogledam na merač za ulje deluje mi kao da je retko, tj da ima benzina unutra, motor je ugašen već 2 sata i ulje bi trebalo da se slegne i bude gusto. Da skratim priču, ovo mi i ovako neukom deluje kao ozbiljan problem pa bi mi dobro došli saveti, šta mi je činiti i da li u Novom Sadu ili okolini ima majstor koji može da mi pomogne. Hvala vam. Ride safe, share love, live happy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...