Surovi 0 Napisano April 10, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem Yamahu r1 2002 god, i dotrajao mi je akumulator... Mislim da ima oznaku CT12B-4... Jel mi moze neko posavetovati gde mogu naci novi akumulator za moj motor i koja mu je cena? Hvala Vam puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 10, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan jesi gledao kod Rodica kod hladnjace na uglu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi 0 Napisano April 10, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam! ALi iz ranijeg iskustva znam da deru ko blesavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano April 10, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj kod http://www.andreja.co.yu/ ja sam prosle nedelje kod njega uzeo akumulator exide zelatinski,i cena je skroz ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 10, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Prodavnica Andreja je iz Temerina, inace vlasnik je moj komsija (idiot, kako se nisam setio ranije). Ne znam da li imaju prodavnicu u NS-u ali nije ti Temerin tako daleko, pa navrati. Prodjes centar Temerina, produzis do sledeceg semafora kod kafica Palma, skrenes desno i prodavnica je preko puta skole sa desne strane na pola ulice. Imaju veliki izbor akumulatora za sve i svasta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 10, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima druze i u NS mislim da su oko 5ooo din.Na Subotickom bulevaru MOTOVOX prodavnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano April 10, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan mogu da ponudim unibat, zelatinski, najpovoljnije na trzistu, tj, uzimam najmanju proviziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi 0 Napisano April 10, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zato pitam jer su mi na jednom mestu trazili nesto vise od 100eur za novi akku Normalno cinilo mi se previse i zato sam se odlucio da se posavetujem sa Vama drugari bajkeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi 0 Napisano April 10, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je meni potreban za R1 iz 2002? Zelatinski akku? Znaci okvirno oko 5000-6000din da racunam za novi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 10, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene accu lezi na boku tako da mora zelatinski a pretpostavljam i kod tebe.Mislim da je cena 4750din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi 0 Napisano April 10, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da jeste akku je i kod mene nagnut. Tako mi je i taj majstor spominjao zelatisnki akku i jos neki... @zabac Gde ima da se kupi akumulator po toj ceni? Jos jedno pitanje da ne otvaram novu temu. Gde mi preporucujete da idem na redovni servis u okolini NS sa pomenutom R1? Bitno mi je da je majstor profi i da je korektan sa cenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam istu takvu R1 samo 2003. godiste i istina je da je akumulator za nju oko 100e mada ja ga nisam kupio posto je moj samo bio prazan. Koliko sam shvatio kod nje je akumulator specifican, pljosnat a kockast i ne gadja se gotovo sa ni jednim modelom i zato je tako skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...