pit 237 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Six.Ajmo ljudi nemojte da se predomisljate ovde u NISU sija sunce u najvece ja idem malo da se vozim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano April 12, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji moji kod mene kisa ubija a kod Vas? Nece valjda i sutra da pada ,kako ce izedemo toj prase? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano April 12, 2008 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza kaze sutra za Nis moguci pljuskovi, ali ne i zagarantovani http://www.hidmet.sr.gov.yu/ciril/prognoza/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan aco ne unosi pometnju medju prasece brigade ;D sta se ti bunis za kisu kad si kupio kisno odelo i to vemoa povoljno ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Izdali me prijatelji ,izdao me brat.... Iz mog kraja odnosno iz mojih krajeva nema bas nikog ko je sutra slobodan za izlet u Nis,tako da cu ja naj verovatnije doci jedini iz ovihkrajeva ....tako da je za mene rep od praseta ,pored plecke naravno ;D ;D ;D...(nadam se vremenu barem kao danas )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Pit jer je TRG vojske kod komande armije i pravnog fakulteta na kruznom toku ili....?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano April 12, 2008 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan aco ne unosi pometnju medju prasece brigade ;D sta se ti bunis za kisu kad si kupio kisno odelo i to vemoa povoljno ;D ;D Ma ja u stvari i prizeljkujem pljusak da isprobam novo kisno odelo al kakav sam maler verovatno nece ni da poprska kisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 12, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost necu moci da dodjem zbog privatnih obaveza. Lepo se provedite na sastanku bliskog istoka bjb-a sto sam siguran da hocete kad Pit i Aki organizuju. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Pit jer je TRG vojske kod komande armije i pravnog fakulteta na kruznom toku ili....?? Tako je a ja sam bas preko puta komande grada u dugackoj zgradi ispred mene je niz autobuiskih stanica ,ima reklama ''PEKARA TRG'' .Kad stigne do trga vojske pozovi me i ja sam tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan ok...pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan A ti Vladimire pali A6 i zajedno sa zenom i svastikom za Pauka u Nis .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se na ---TRG--- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano April 13, 2008 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stigli zivi, zdravi i najedeni i napijeni. Onakvo gostoprimstvo kao sto smo doziveli u Nisu nisam skoro doziveo, iskreno su me odusevili i Pit i Aki. Em sto nam nisu dozvolili NISTA da platimo, nego su nam i organizovali gozbu kod Akija kuci, bilo je svega i svacega kao na slavu da smo otisli Zadali su nam tezak zadatak za revans I sam dolazak u Nis je bio podjednako interesantan, imali smo sitni kvar uz put, Pauk se trkao sa turskim sleperom i na kraju ga je pretekao uz ovacije posmatraca (nas), hm.. dozivljaj na naplatnoj rampi koji je opet Pauka podigao nevidjeno u mojim ocima (kakva mu*a ima taj decko da znate ;D ;D ), ma svega je tu bilo Ovom prilikom sam upoznao jos jednog clana foruma, GoranTini-ja koji je na mene ostavio bas pozitivan utisak, u prevodu super je lik Mnogo mi je drago sto se na ovom mestu skuplja toliko dobrih i pozitivnih likova , jos se nisam upoznao sa nekim ko mi "ne pase" i sto je svako novo okupljanje sve bolje i sve prisnije, neke ljude vec dozivljavam kao bliske prijatelje. Aki, mi cekamo slike, a ti si izgleda odlucio da dokrajcis prase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano April 13, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh i ja, istusirao se i odmah na forum. Kao sto rece Aca, proveli smo se kao kumovi. Meni je takodje mnogo drago sto sam upoznao, divne ljude Pit-a i Akija sa njihovim suprugama, Pit-ovu cerku i zeta koji je morao da postane bajker, Acu koji je pravi umetnik za crash barove, Igora sa svojim MZ-om, Pauka mog brata po kisi, Doesen-a sa XT-om bez auspuha, Six-a sa svojom mnooogo lepsom polovinom,ukratko meni je bilo fantasticno. Mislim da bih sa ovim ljudima mogao da putujem 76.000 km a da mi ne bude dosadno, stvarno je bilo super i moracemo da se revansiramo. Hvala Vam svima za divno proveden dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 13, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja stigoh,ko nije dosao ne zna sta je propustio,MNOGO hvala Pitu u Akiju na bezgresnoj organizaciji kao i njihovim lepsim i boljim polovinama i svim ljudima iz organizacije ;D,domaci zadatak zadali samo tako. A ti Aco da pustis to ko ti *pase* a ko ne *pase*,nije moj PASA VLADIMIR isao sa tobom u skolu zajedno da ga tako prozivas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano April 13, 2008 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ko o cemu, baba o ustipcima ;D Cim tvoj pasa otkrije kakav u stvari i da ces da mu upropastis svastiku slatko ce da te naplavi, pa ce posle da vidimo ko koga proziva P.S. Vladimire, kriminalac ne postuje ogranicenja brzine, trka se na autoputu, ne placa putarine, pije dok vozi.... dovoljno, al ima toga jos ;D ;D Izvinite za off, al ne odoleh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 13, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Meni jedino preostaje da zalim sto nisam bio danas u Nisu. :(Jbg ...radilo se samo o prioritetima na danasnji dan. Nisam ni sumnjao da ce biti lose u ovakvoj postavi.Cestitke Pitu i Akiju za domacinstvo ! Siguran sam da oni i ne umeju drugacije docekati goste. Vidimo se u sledecoj voznji !!! S L I K E ???????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto su vec doticni rekli da smo se proveli bogovski,sa gostoprimljivim domacinima ,to potvrdjujem i ja i predlazem da sledeci put predjemo na neko jagnje ,kao sto je Pauk i rekao. Sto se tice mog auspuuuuha,necu ga menjati i staviti originalni,jer mi on sluzi da ne zaspim usput :D a i kako bi inace ljudi culi da idu BjB forumasi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Posle svega procitanog neodlazak u Nis ekipe iz Negotina moze samo da izvuce jagnje u vinu ;D ;D ;D posto su domacini iz Nisa postavili zadatak za ostale.Prema tome samo je pitanje termina. Kolega Ribolovac sta vi mislite o tome??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 13, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Posle svega procitanog neodlazak u Nis ekipe iz Negotina moze samo da izvuce jagnje u vinu ;D ;D ;D posto su domacini iz Nisa postavili zadatak za ostale.Prema tome samo je pitanje termina. Kolega Ribolovac sta vi mislite o tome??? Slazem se kolega Smithers ! " I mi jagnje za trku(krku) imamo, al' u vinu " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ne sekirajte, ja sam danas bio predstavnik svih clanova krajine i okoline ,a za uzvrat sam dobio rep od praseta i to savijen ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 13, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan he jbg dok sam pozavrsavao neke obaveze vec je proslo 12h , i dok se razmisljah dal da krenem za Nis zovu me drugari na voznju i odosmo na drugu stranu ... ... al nema veze , sezona je pred nama , bice jos prilika za druzenje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 14, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja stigoh,ko nije dosao ne zna sta je propustio,MNOGO hvala Pitu u Akiju na bezgresnoj organizaciji kao i njihovim lepsim i boljim polovinama i svim ljudima iz organizacije ;D,domaci zadatak zadali samo tako. A ti Aco da pustis to ko ti *pase* a ko ne *pase*,nije moj PASA VLADIMIR isao sa tobom u skolu zajedno da ga tako prozivas ;D Auuu kako se postuje pasa... Tvoj pasa Vladamir ti cuva mesto kod svastike a ti ni da svratis na kafu. Ne igraj se sa svastikom da ne izgupis status pase. Ako te optuzim za zlocin (zanemarivanje) protiv svastike, ceo bliski istok ce da te kamenuje! ;D To je po zakonu bliskog istoka najblaza kazna a neki bi jedva cekali pa da dodju na tvoje mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 14, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ko o cemu, baba o ustipcima ;D Cim tvoj pasa otkrije kakav u stvari i da ces da mu upropastis svastiku slatko ce da te naplavi, pa ce posle da vidimo ko koga proziva P.S. Vladimire, kriminalac ne postuje ogranicenja brzine, trka se na autoputu, ne placa putarine, pije dok vozi.... dovoljno, al ima toga jos ;D ;D Izvinite za off, al ne odoleh Nije valjda! Moj pasa ne postuje ogranicenja, trka se, ne placa putarine :o :o :o ? Pa zato sam ga i uzeo za pasu! A za pice necu nista da mu kazem to ce svastika oklagijom da mu objasni. Hvala Aco na informaciji, nisam znao da je tolko rizican i da pije kad vozi od sad moram i ja svud de i on da ga pripazim, da mi svastika ne trosi pare na crnu konfekciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 14, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na ovim lepim recima , nadam se da je sve bilo ok. Meni licno je bilo zadovoljstvo voziti sa vama i druziti se sa vama. Evo i par slika sa bliskoistocne manifestacije " i mi prase za trku imamo". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...