CrashSm 179 Napisano April 20, 2017 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je ECU (motorni kompjuter) ili kako ga ko vec zove za 1.9 TDI 96kw (130hp) ASZ motor. Taj tip motora je ugradjivan u Audi A3 / A4, Golf 4, Pasat, Seat Ibiza... Oznaka je: 038 906 019 FT (umesto FT moze i BH, BP, CK, DQ, E, FG, FR, HJ, KJ, LA) ili jos idu pod oznakom EDC15p+ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano April 20, 2017 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao da odneses tvoj na popravku? Neki kvarovi se uspesno otklanjaju jer polovan drugi je opet rizik, bar nadji ove otpade sto imaju vise komada i da da ti daju nekoliko dana garancije dok lepo isprobas, postoji ta varijanta, obeleze ga oni i hoce da zamene ako nesto nije u redu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano April 20, 2017 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijavljuje internla ROM error. Auto pali radi ide kao blesav (cak sumnjam da ga je neko pre mene cipovao) hoce da provrti i u trecoj ako nagazim pun gas... ali zato i trosi 10L pri laganoj voznji sto je malo previse... imam jos jedan sa identicnim motorom i na njemu mi je potrosnja oko 7L. Tako da pokusavam da nabavim jos jedan ECU da ne menjam mape u postojecem i da se resim greske da mi ne blica MIL stalno (jako iritira...), jer da mi iscitaju mape i upisu fabricku u moj postojeci ECU traze 50E a pritom vec 2 majsotra nisu uspela da srede problem sa greskom o internoj memoriji (pokusali su da ga reflesuju bez uspeha). A za 50e mogu da nabavim drugi polovan i da ga sam resetujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano April 20, 2017 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kada sam trazio komp na kp sam nasao nekog ko hoce da zameni ako nesto nije ispravan taj koji mi proda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano April 20, 2017 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Super hvala za savet. Pokusacu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...