MILAN GS 99 Napisano April 17, 2017 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Oglas za drugara prodaje odlicnu kacigu BMW Sistem 6 cena 160 e hitno zvati na 063-325-557 Dragan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano April 17, 2017 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Potpisujem da je kaciga u jako dobrom stanju jer sam je probao ali mi je nažalost baš velika. Da bi se Milan setio našli smo se na parkingu kod McDonalda na NBGdu kod Fontane. Preporuka i za kacigu i za baš,baš dobru kacigu ps:Imam istu samo crnu(vel.M)i vozim je samo po gradu(sat-dva)ali i ona mi je mala jer mi treba L pa zato znam kakva je ovo kaciga u vožnji i sve ostalo Preporuka i Sretna prodaja POzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano April 18, 2017 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Moguca jako mala korekcija cene kaciga je zaista odlicna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano April 19, 2017 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Prodato moze kljuc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...