Dr@g@n 345 Napisano April 15, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari Planiram sa drugarom iz Jagodine i sa lepsim polovinama 12.05.2017 da se provozamo do Slovenije. Tacnije idemo na "16. Moto Srečanje Ormož", tamo nocivamo 2 noci i vracamo se 14.05.2017. Bio sam na skupu pre nekih 4-5 godina i ekstra smo se proveli. Jedini problem je bio sto smo tada isli autoputem kroz hrvatsku i bas sam se smorio od dosade. Ovog puta planiramo da izbegavamo maksimalno autoput pa bi nam saveti i preporuke kojim putem da idemo dobro dosli. Koji kraj treba zbog guzve, loseg puta, itd... izbegavati i zaobici, a sta treba obavezno videti, svratiti, itd....itd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZooM 8 Napisano April 15, 2017 U prolazu, 36 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Evo bez auto puta. Vukovar i onda ides prema Osijeku (nasice, Slatina, Virovitica, Koprivnica, Varazdin) U Varazdinu popijes kafu, odmoris i ako nema guzve na granici u Ormożu si za pola sata. Samo mislim da ce vici smor biti ta voznja. Puno radara ako vas neki klepi nece biti dobro, mada je vecio deo puta ogranicenje 80. Послато са HTC Desire 320 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 15, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari Planiram sa drugarom iz Jagodine i sa lepsim polovinama 12.04.2017 da se provozamo do Slovenije. Tacnije idemo na "16. Moto Srečanje Ormož", tamo nocivamo 2 noci i vracamo se 14.04.2017. Bio sam na skupu pre nekih 4-5 godina i ekstra smo se proveli. Jedini problem je bio sto smo tada isli autoputem kroz hrvatsku i bas sam se smorio od dosade. Ovog puta planiramo da izbegavamo maksimalno autoput pa bi nam saveti i preporuke kojim putem da idemo dobro dosli. Koji kraj treba zbog guzve, loseg puta, itd... izbegavati i zaobici, a sta treba obavezno videti, svratiti, itd....itd.... Trebace ti vremeplov za taj put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2551 Napisano April 15, 2017 Drug član, 1613 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari Planiram sa drugarom iz Jagodine i sa lepsim polovinama 12.04.2017 da se provozamo do Slovenije. Tacnije idemo na "16. Moto Srečanje Ormož", tamo nocivamo 2 noci i vracamo se 14.04.2017. Sudeći po datumu vi idete nekom vremenskom mašinom tamo Edit: Mikulanac bio brži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZooM 8 Napisano April 15, 2017 U prolazu, 36 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Prevario se covek, 12. Maja je skup Послато са HTC Desire 320 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano April 15, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Greska u koracima, Maj mesec je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano April 15, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Puno radara ako vas neki klepi nece biti dobro, mada je vecio deo puta ogranicenje 80. Послато са HTC Desire 320 уз помоћ Тапатока Znaci obavezno sitne €€€ da spremimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZooM 8 Napisano April 15, 2017 U prolazu, 36 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kod hrvata mito i korupcija ne prolazi, bolje brate na auto put i drzis do 150 i niko te ne dira. Auto putem ces skratiti putovanje sigurno za 3 sata, a da je smor jeste. Послато са HTC Desire 320 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano April 16, 2017 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Пролази, пролази...само треба да знаш како да им понудиш 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano April 16, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Пролази, пролази...само треба да знаш како да им понудиш Tako sam i ja cuo od coveka koji je skoro putovao za Sloveniju kroz Hrvatsku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 17, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan De reci recept, trebace nekom Sent from my LG-H815 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano April 17, 2017 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mladima ni Ne ppmisljaj nuditi, matori su jos stara skola :-) Sent from my F5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano April 17, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan De reci recept, trebace nekom Meni rece covek da uopste nisu gadljivi na 10-ice i 20-ice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZooM 8 Napisano April 17, 2017 U prolazu, 36 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to kocka, mene je klepio 2015. godine neki mobilni radar u hrvatskoj, 83, ogranicenje 50. Stiglo mi 300 maraka i 1 mjesec zabrane upravljanja u hrvatskoj. Послато са HTC Desire 320 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano April 17, 2017 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U zadnje vrijeme su uglavnom fiksni radari ili slikaju pa šalju kazne kući. Jako rijetko zaustavljaju. Uglavnom ljudi vide ili iz suprotnog smjera blendaju. Ne znam kako ide sa kaznama i radarima za strance. Inače ti je dopušteno prekoračenje do 100 km/h +10km/h i preko 100km/h +10% zbog točnosti mjerenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...