*zeka* 1185 Napisano April 12, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem za klinca ATX-a ili nekog kineza od 125ccm , Moyda moze i onaj MC Senior ili tako nesto . Ako neko ima naka ponudi Sad gledam oglase za ATXa pa ovi ljudi nisu normalni , ja moj ATX u odlicnom stanju pre jedno 17 godina prodao za 250 maraka a sata taj isti motor u katastrofalnom stanju prodaju po 350 - 400 evra . Strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 19, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan aktuelna kupovina jos uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano April 22, 2017 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam posedovao ATX-a 16 godina prodao sam ga jer nisam uspeo da ga registrujem po novom,vlasnik odselio negde. Pre prodaje u motor ulozeno oko 400€. Prodao sam ga drugaru za 350€,sam ga zao poželim nekad da ga provozam. U suštini bio dobar ili krš totalni cena 250-450€. Ja sam za to da se da vise para za dobar motorić. Krš ostaje krš koliko god da ulozis u njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...