apic13.goran 1 Napisano Octobar 16, 2018 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima lanac...a zasto se onda ne cuje na leru kad se dodaje gas? Nego samo kad je u niskim...a recimo na 4.000 obrtaja kad dodas gas pun NISTA SE NE OSETI To me buni jer nisam imao susreta sa velikim V 2 motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 725 Napisano Octobar 16, 2018 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da se lanac čuje isprva malo, a vremenom sve jače i bucnije, najbolje skini rezervoar, ne vidim šta bi tu moglo da se otkaci ali podigni, očisti, vrati, za to ne treba poseban alat i znanje pa ces videti dal je isto i dalje, ako se nastavi onda pravac u servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apic13.goran 1 Napisano Octobar 16, 2018 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos uzeo motor...zato i pitam.Probao sam ga i svidja mi se ali to mi je jedina zamerka pa hocu da cujem da li je to normalno da jace zatrese u tim obrtajima pri naglom dodavanju gasa.Neko go vozi ili je vozio DL1000 SV.Hvala na razumevanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 725 Napisano Octobar 16, 2018 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje nek vidi iskusniji mehaničar i mislim sve se za pare da srediti, možda je neka glupost, meni je davno zvecio, a upao šraf nezgodno, od držaca navigacije i eto problema banalnog a zvecalo je užasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apic13.goran 1 Napisano Octobar 17, 2018 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa toooo neka plastika se cuje kao da vibrira...moracu isprobati ako ga uzmem pa javljam STA SAM NAPRAVIO u novembru...ako neko ima nesto STA MOZE BITI neka pise a ja u novembru javljam kad preuzmem motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...