CAJA 1171 Napisano April 9, 2017 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moj višak iz plakara koji se gomilao godinama za više informacija kontakt na PP ili 065 576 12 04 1. Scorpion kožna moto jakna Na prodaju kvalitetana kožna jakna u odličnom stanju, bez ikakvih mana. Poseduje sve protektore na ramenima, laktovima, leđima, a jakna ima zip sa kojim se povezuje sa pantalonama. Veličine je 54, a čisto radi poređenja ja sam visok 180cm i imam 85kg isavršeno mi je stojala. Razlog prodaje je što sam uzeo sebi drugu, u slučaju da je poručite a da vam ne odgovara možete je vratiti a ja ću vama novac. CENA 50e 2. Hein Gericke kornjača NOVO! Na prodaju veoma kvalitetna Hein Gericke kornjača, bez ikakvih mana ili oštećenja. Znači nije kopija već kornjača koja će vas u slučaju pada stvarno zaštititi. Veličina XL CENA 50e 3.UFO moto gladijator ODLIČAN! Na prodaju veoma kvalitetan UFO moto gladijator u odličnom stanju nigde nije iscepan, oštećen i slično. Piše da je veličine M, po meni je za nekog do 180cm i nekih 80kg mada ima zatezače na dosta mesta pa da može i za sitnije osobe. U slučaju da poručite paket i da vam ne odgovara možete ga vratiti a ja ću vama novac. CENA 70e Made in italy, novi su oko 200e tako da je cena fiksna! 4. Held rukavice XL NOVE! Na prodaju veoma kvalitetne i očuvane Held rukavice koje su vodonepropusne i omogućavaju koži da diše. Takođe poseduju na kažiprstu gumu za brisanje vode sa vizira kacige. Veličine je 9(XL). CENA:30e 5.Hein Gericke All Season kožne moto rukavice! Na prodaju Hein Gericke All Season kožne moto rukavice u odličnom stanju, bez ikakvih mana. Poseduju sheltex membranu koja omogućava koži da diše i vodo nepropusne su. Velicine su XL CENA:20e 6. Kappa K30 kofer sa monolock pločom Na prodaju očuvan/kao nov Kappa K30 kofer sa monolock pločom,dva ključa. Koristio sam ga za par dužih vožnji,ali sam nabavio platnene bisage pa mi višak sada. CENA:30e P.S. Imam i metalni nosac za cbr 600 f3-10e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 9, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu ja da rezervisem 5.Hein Gericke All Season kožne moto rukavice! Послато са Lenovo A7600-F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 9, 2017 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Može,rezervisane rukavice onda za -Vipera- Idemo dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 36 Napisano April 10, 2017 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan moze za mene gladijator. pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 10, 2017 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Za nikolas02 ide gladijator,rukavice obe prodate.Ostala jakna,kornjača i kofer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano April 10, 2017 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je ekstra! Jedina mana velicina fali jos jedno dva X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 12, 2017 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Hteo Viper i nju da pazari ali mu falio jedan X samo. Dobra je jakna uradjena je od debele koze ja sam je nosio tri godine,i nisam uspeo da je pohabam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 17, 2017 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Za ortodox09 rezervisana kornjača. Ostala jakna i kufer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 19, 2017 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ode i kornjača. Evo dimenzije jakne pošto me pitalo par ljudi za nju. Dimenzije: Ramena širina od šava do šava: 52cmRukav dužina od šava do zgloba (spolja):63cmRukav dužina od pazuha do zgloba:46cmDužina jakne napred od donjeg dela kragne do dole:49cmGrudi širina od pazuha do pazuha:59cmDužina jakne nazad:63cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 23, 2017 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Nova i zadnja cena. Kofer 20e Jakna 40e Više neću smarati ovde za više informacja inbox ili na mob. poyy Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 23, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Kad budes imao odelo i cizme za mene, dolazim i uzimam i kofer. Послато са Lenovo A7600-F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 28, 2017 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Kofer otisao ostala jos jakna samo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...