drs 16170 Napisano April 9, 2017 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Neda mi đavo mira posle onoga što sam video danas na Avalskom drumu, pa listam i novine koje inače ne otvaram. http://www.telegraf.rs/vesti/2715768-jezivi-prizori-saobracajne-nesrece-u-jajincima-ne-smem-da-mu-pridjem-ubice-me-video-foto Svetla, dodatna svetla, sirena - što jača. I opet voziti sa pretpostavkom da smo nevidljivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 9, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa danasnjim danom i losim vestima :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano April 9, 2017 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Bar je svesna situacije i svoje krivice,a ne bahato da napada motoristu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadlaza 6 Napisano April 9, 2017 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na tom istom mestu je zena ubila mog komsiju Predraga Ristica- iz ralje ima ploca tu iza njenih ledja.Tu je ulaz -izlaz iz idejinog parlinga i tu je stovariste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 9, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam ubedjeniji da je to sve posledica koja kreće od gore. Da imamo vlast kakva treba da bude imali bi i policiju i škole i puteve i sve ostalo redom. A može da se okrene i skroz naopako, da smo mi drugaciji imali bi i drugačiju vlast i policiju i sve ostalo.. E pa ajd sad budi pametan Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano April 9, 2017 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo drugo u pitanjuhttps://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/14595-sta-vas-je-danas-iznerviralo/?p=1955529 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...