muljaz 2785 Napisano April 6, 2017 Skuteras, 3842 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nov ili polovan osigurac za semering (moze i dva ako ima) sto ide u prednju viljusku. Mere semeringa su 41x53. Ide u viljusku od burgmana 250/400 ako je nekome lakse tako.Trebao bi mi i jedan cistac/prasinar u toj meri 41x53.osigurac izgleda ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2785 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Skuteras, 3842 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi opet ovakva dva osiguraca. Ovaj put za semering 43x55, moze i polovni. Yamaha R6 je u pitanju. Prosle sam kupio preko ebay-a. Ovi sad su mi malo hitniji. U Platneru 20ak dana se ceka. Mozda ima po nekim radnjama, ali online nisam nasao jer se izgleda ne zove osigurac semeringa. Ako znate i nekog majstora koji se bavi uglavnom reparacijom viljuski, moze kontakt pa da vidim mozda ima. Promenio pre 14 sati član muljaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7194 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 3230 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima u inter karsu, 5 dana se ceka, vidi nekog mehaničara koji ima saradnju s njima pa nek ti poruci, ako nemas koga jedino mi da ti porucimo pa pošaljemo, 10 komada 1600 din ili na komad. Mozda da okrenes i Tesu u G Milanovcu da vidis da nema on brze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...