muljaz 2789 Napisano April 6, 2017 Skuteras, 3842 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nov ili polovan osigurac za semering (moze i dva ako ima) sto ide u prednju viljusku. Mere semeringa su 41x53. Ide u viljusku od burgmana 250/400 ako je nekome lakse tako.Trebao bi mi i jedan cistac/prasinar u toj meri 41x53.osigurac izgleda ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2789 Napisano Sreda u 20:51 (promenjeno) Skuteras, 3842 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi opet ovakva dva osiguraca. Ovaj put za semering 43x55, moze i polovni. Yamaha R6 je u pitanju. Prosle sam kupio preko ebay-a. Ovi sad su mi malo hitniji. U Platneru 20ak dana se ceka. Mozda ima po nekim radnjama, ali online nisam nasao jer se izgleda ne zove osigurac semeringa. Ako znate i nekog majstora koji se bavi uglavnom reparacijom viljuski, moze kontakt pa da vidim mozda ima. Promenio Sreda u 20:52 član muljaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7202 Napisano Sreda u 21:15 Ne silazi, 3235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima u inter karsu, 5 dana se ceka, vidi nekog mehaničara koji ima saradnju s njima pa nek ti poruci, ako nemas koga jedino mi da ti porucimo pa pošaljemo, 10 komada 1600 din ili na komad. Mozda da okrenes i Tesu u G Milanovcu da vidis da nema on brze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...