Siquera 5 Napisano April 5, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Tu sam par godina, ali sam uglavno ćutao i slušao Zovem se Siniša, iz Beograda sam, godište '85. Vozio svašta nešto a za koji dan uzimam TDM-a 4TX u koji sam zaljubljen od kada sam ga prvi put video Hobi: jet ski Vidimo se uskoro na nekom okupljanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano April 5, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 5, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...