Abdullah100k 8 Napisano April 9, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto razmisljam i setim se Nikolicevog posta kako ne bi bilo lose da napravimo temu da navedemo "opasna mesta" na putu, u gradu, neka zeznuta raskrsnica, nepregledna krivina, rupe, skretanje i slicno, kako bi malo obratili paznju i izbegli najgore. E sad, gde sam se zaglavio? Posto je nasa zemljica i ovako mala - suvise velika da bi na ovom forumu opisali ceo grad sa svojim zahebanim deonicama a o otvorenom putu tek da ne pricam, ne bi bilo lose ako bi se neko od admina malo ukljucio pa na pravimo neku podelu tipa: GRAD - pa onda zeznute deonice ili PUT - od - do i zeznute deonice... i da li da to delimo u vise tema? Bilo kako bilo, mislim da je ideja izvodljiva, samo da vidimo kako da bude preglednija... Etako... Evo odma' da navedem neki primer... Cukaricka padina u Bgd-u CELA, raskrsnice tu i ceo taj deo prosto trazi nesrecu jer voze kao nenormalni, a da ne pominjem kako cesto fali poklopac sahta i li resetke za odvod tako daa... oprez!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 9, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Opasan je ceo grad!!! :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 9, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Cela Jurija Gagarina, opasnost iz ulica koje je seku i od vozača koji hvataju debelo žuto svetlo kada skreću u poprečne ulice, pa ako se naleti malo većom brzinom ili ako autobus zagradi pogled može lako da bude svašta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 9, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Opasan je ceo grad!!! :o :o 100% tačno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 9, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan na desnom odvajanju ka padini [posle pumpe kod Ade Ciganlije], na unutrašnjoj strani krivine fali poklopac šahta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 9, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A ja to zovem "podzemne vode" na takvim mestima vozači se često ponašaju kao da su pod uticajem psihoaktvnih supstanci i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano April 9, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan na desnom odvajanju ka padini [posle pumpe kod Ade Ciganlije], na unutrašnjoj strani krivine fali poklopac šahta ka čukarici fali ukupno 3 poklopca, ista petlja ka gradu 3 poklopca, ka obrenovcu SVI! možda će vam ovo zvučati blesavo ili morbidno, ali meni se desilo, na istoj petlji na pešačkom ka gradu da je Ciganka (majka) gurnula svoje dete pod auto ispred mene ... grozna priča koja se još povlači po sudu ... tamo smo od advokata čuli da je to sasvim normalna pojava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 9, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan na desnom odvajanju ka padini [posle pumpe kod Ade Ciganlije], na unutrašnjoj strani krivine fali poklopac šahta Ne mogu se cudom nacuditi :o :o :o :o :o Na odvajanju od padine ka autoputu (ka gradu) postavili SVE resetke za odvode!!! Ex sad koliko ce oni biti tu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 9, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Opasan je ceo grad!!! :o :o Lepo receno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 9, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dorćol, Dunavska ulica. Duž crvene linije negde (ne sećam se sad tačno na kom mestu) je povelika rupa uz desnu ivicu kolovoza, gledano u pravcu Kalemegdana. Na karti je zbog lakše orijentacije obeležena pruga (narandžasta linija) i prodavnica Markos (plava tačka). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano April 9, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moja ulica RESAVSK je cela u rupetinama.Grad ovaj nas je rupa jedna velika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 9, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Moja ulica RESAVSK je cela u rupetinama.Grad ovaj nas je rupa jedna velika. Jel si ozbiljan? Ja kad dodjem u BG slatko se navozam, zamisli tek kako je onda ovde kod mene :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano April 9, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan na desnom odvajanju ka padini [posle pumpe kod Ade Ciganlije], na unutrašnjoj strani krivine fali poklopac šahta Ne mogu se cudom nacuditi :o :o :o :o :o Na odvajanju od padine ka autoputu (ka gradu) postavili SVE resetke za odvode!!! Ex sad koliko ce oni biti tu... svečano potvrdjujem da su postavili resetke ka gradu sve, sad sam prošao, i imaju novinu ))) zakljucavaju se valjda ih nece maknuti mandovi tako lako ... a ka padini i dalje fali jedna sa desne strane ... ka obrenovcu nisam isao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan juce sam prosao tim skretanjem iza Ade ka Padini, sada vise ne fali sa unutrasnje nego sa spoljasnje strane krivine... tamo treba zavarivati poklopce ocigledno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano April 10, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Dorćol, Dunavska ulica. Duž crvene linije negde (ne sećam se sad tačno na kom mestu) je povelika rupa uz desnu ivicu kolovoza, gledano u pravcu Kalemegdana. Na karti je zbog lakše orijentacije obeležena pruga (narandžasta linija) i prodavnica Markos (plava tačka). ovo potvrdjujem, ne znam samo dal je dunavska, il viline vode ta ulica. Pre neki dan je klinac u Save kovacevica na novom piaggio-u(400kuba-mali 8.razred) upao u rupu i skuter preko njega... potkolenica na 20ak mesta i skoro svi prsti na nogama slomljeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 10, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Partizanski put, za one koji ne znaju, to je ulica koja ide od Bogoslovije ka Mirijevu. Celim putem ima neravnina, sklonjenih lezecih pandura, sljunka, a inace je cela ulica na klizistu, tako da stalno puca. Takodje, daje iluziju da moze da se ide brzo pa ljudi voze kao manijaci. Obratiti paznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Partizanski put, za one koji ne znaju, to je ulica koja ide od Bogoslovije ka Mirijevu. Celim putem ima neravnina, sklonjenih lezecih pandura, sljunka, a inace je cela ulica na klizistu, tako da stalno puca. Takodje, daje iluziju da moze da se ide brzo pa ljudi voze kao manijaci. Obratiti paznju! Hehe, znaci jurcam pod uticajem iluzije?? ;D ;D ;D Salu na stranu, tim putem prodjem bar par puta dnevno i uopste nije naivan. Em sto umami, em sto ima svacega po putu, a o sporednim ulicicama i da ne pricamo. Takodje je u zadnje vreme prisutna "hiper-gradnja" izmedju Calija i Mirijeva, tako da gradilista "vrebaju" sa obe strane puta. I plus na sve to radar, a ogranicenje celim putem 40km/h. Znaci na celoj toj deonici, dobro obratiti paznju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate Boki,gde god krenes u grad u neku sporednu ulicu ili glavnu,nema teorije a da ne nabasas na krater, na pocetku ulice mi mala al jebitacna rupa.Pre neki dan sam opicio po njoj mislio sam da sam viljuske odkinuo nevidi se,pa onda ulica preko puta mog ulaza ili ti Misarska na ukrstanju sa mojom ulicom vec danima stoji sa desne stran iskopana rupetina i nasuta sljunkom a sljunka po ulici koliko hoces.Pa samo da obicem kraj peske i mogao bi da ispisem spisah rupetina po ulicama na rolni toalet papira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cosmossat gsr 600 1 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd , Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Danas primeceno ! od supa u Savskoj ka sajmu , bas na semaforu podvoznjaka auto - puta , PUKLA resetka kanalizacije u duzini 1-1,5m u srednjoj traci a siroka je jedno 20-25 cm ! Resetka prelazi celu ulicu ! OPASNO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 11, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje je u zadnje vreme prisutna "hiper-gradnja" izmedju Calija i Mirijeva, tako da gradilista "vrebaju" sa obe strane puta DA! Zaboravio sam. To je u stvari mozda i najopasnija stvar! I ona silna skladista, stalno neko izlazi, ulazi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 12, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan prvo iskljucenje sa autoputa posle Zmaja 1, na samom pocetku krivine sa unutrasnje strane krivine fali kanalizacioni poklopac... koincidencija ili ne, kao kod Cukaricke padine, i ovde je u neposrednoj blizini favela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 12, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ulica Vojvodjanska (nastavak Tošinog Bunara ka blokovima), celom dužinom izuzetno opasna, ispucana, rupe, grbe, gradilišta... Jurija Gagarina, kraj, obavezan svakodnevni radar poslednja 2 semafora, a limit - 40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 12, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan koincidencija ili ne, kao kod Cukaricke padine, i ovde je u neposrednoj blizini favela... Favela!!!! ;D ;D ;D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 12, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ustanicka celom duzinom. Nema rupa,ali vecina vozaca Ustanickom razvuce malo brze,pogotovo motorciklisti.Pritom kola i pesaci izlecu sa svih strana. A izdvojio bih dva mesta u mom kraju: 1. Iskljucenje sa auto puta iz smera ka Zagrebu kod plavog mosta.Vozila koja se kracu ulicom Vladimira Tomanovica cesto ne obracaju paznju na znak stop kod iskljucenja. Cesto sam dolazio u situaciju da moram naglo da kocim,jer vozaci prolaze kao da ja imam znak stop, a ne oni. 2. Skretanje iz Ustanicke u Grcica Milenka. Da bi se skrenulo moraju da se propuste vozila iz suprotnog smera, a problem je sto se vozila iz suprotnog smera cesto krecu brzo, a vide se tek na nekih 20-ak metara pre raskrsnice zbog blage nizbrdice.Vozaci krenu da skrecu i onda vide vozila iz suprotnog smera kako idu na njih tek kad im se priblize na nekih 20-ak metara. Upravo iz tog razloga je prosle godine decko sa 1000rr-om umalo ostao bez noge na tom skretanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano April 12, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Narodnih heroja od Fontane do 3. bulevara (M.Milankovića sad) - ulica deluje skroz pitomo, široka, semafor ali je puna opasnosti: mnogo sporednih ulica sa koje ulaze bez gledanja ili sa gledanjem ali moraju da izađu do pola puta jer ne vide od parkiranih automobila na ulici, prebrza vožnja tom ulicom a na semaforu skreću levo. Skoro je i bila situacija sa slupanim Viragom (na forumu je) na toj raskrsnici, klinci voze skutere do koske, bus 65 ima stanicu na svakih 50m, pešaci strogo poštuju svoju prednost na zebri (zbog pandura pešaka koji često stoje i kažnjavaju samo za taj prekršaj)... Kod laboratorije Ristić ljudi se isparkiravaju bez mnogo opreza (valjda ih muče rezultati pa se zaborave)... :'( Ja tu vozim 30km/h kolima, imao sam nekoliko situacija izletanja iz sporednih blokova i to je tu redovna pojava te ljudi pazite se tu maximalno!!! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...