Aca018 8 Napisano April 1, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Marka bicikle je Aly City Star. Aluminijumska,nemacka proizvodnja i kvalitet u skladu s tim. Kod mene je 2 pune godine sad je treca sezona. Za to vreme sam promenio zadnju gumu i stavio Shwalbe range cruiser (valjda se tako pise). Nema mana, sve savrseno funkcionise, stvarno odlicna bicikla. Skoro pa fixna cena od 150e. Ako treba jos slika moze na mail, viber...Tel. 060 48 08 162 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano April 9, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Nikom ne treba ovako usluzna i kvalitetna bicikla. Ima sve i sve radi. Amortizacija, rasveta,udobno gel sediste. Od ulaganja samo da se dopumpaju malo gume, stoji ne vozi se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 9, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je teška, i koja je veličina rama i točkova ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano April 10, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam "tanak" u tom strucnijem-tehnickom delu, ali da probamo ovako:laksa je nego sto izgleda velicina rama videcu kasnije dal negde pise na bicikli ali ja sam nesto malo ispod 180cm i tu je negde-pase mi tockovi-za malo pa oni najveci, valjda su 26 (ako su oni 28 jelte) naravno inca Mali dodatak, ja sa njom proslog leta dva put zgazio 30-tak km do Soko banje i moze nije nemoguce kao sto izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 10, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nisam baš pratio na časovima biciklizma, u stvari, do skoro nisam znao baš ništa ... ni šta je šticna a šta račna Pitanja sam postavio jer tražim za skvo neki prevoz, a videh da smo komšije tako reći Ova tvoja baš lepo izgleda, pretpostavljao sam da su 26" točkovi, ali ram izgleda dosta masivno, pa nisam bio siguran ... Na žalost, za ženu je prevelika, ali izgleda baš dobro i ima lepu opremu, i ja ti želim da je lepo udomiš ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano April 10, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali ipak preporuka kad si u prolazu da svratite i probate, mozda i pasuje jer je ustvari i moja skvo vozila najvise a ona je niza od mene. Ustvari to je i zenski model. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 10, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Unisex je prava reč. Moja gospodža je dosta niska. Verujem da može da se podesi bajk, ali najbolje je naravno kada se proba. Prolazimo kroz Al ovih dana, pa se javljam, ukoliko ne ode bajk do tada ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 10, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Izmeri kod skvo koliko joj ima od piše do tabana, ali mereno uz nogu i po tome ćeš najbolje znati jel može ili jok. Kad izmeris ondak pomnozis faktor 0,68 i dobiješ veličinu rama. Može malčice veći ili malčice manji ram ali to je onda odmah donja i gornja granica, gde se savetuje za normalnu upotrebu radje malo veći ram nego manji. A za sportivniju upotrebu radje manji nego veći ram. Eto, pa sad srećno sa trgovinom. Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 11, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ - Savan, pošto već živiš u olandiji, a oni su poznati po biciklovima, aj pogledaj jel ima neko ovakvo uputstvo za nas " muške bicikliste ", kako se meri kod nas ? Od piše, il od jaja il negde na drugom mestu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 11, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Isto se meri koliko ja znam, i za muške i za ženske. Postoje i neke univerzalne tabele na osnovu visine osobe, ali to je pomeni manje precizno jer neko ima duži torzo a kraće noge i obrnuto. A za torzo možeš uzeti produžetak guvernale npr ako ti je dužina do pedala odgovarajuca. Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano April 17, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Recimo,potrebne su mi Letnje gume za auto 185 ili 195/65 15 pa u tom pravcu moze zamena, ako to nekom igra. Jos trazim i gume za motor (Yamaha xt600) moze obe, dobre polovne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 17, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Te mere ne bi trebale da imaju istu visinu, jer u 65 visini imaš skoro 2cm razlike u prečniku kod te 2 širine. Mrsko mi sad da tražim koliko je to odstupanje % ili po km/h tj predjenom km. Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano April 22, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima nekog ko hoce da obraduje lepsu polovinu, a valjda ce i vremenski uslovi da se poboljsaju od vikenda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano April 28, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan 140 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 22, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi možda menjao za mtb ? KTM chicago classic od 19". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jun 24, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za ovaj bicikl. Da li je prevelik za moju ćerku koja ima 13 godina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 24, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Prodat je ovaj bajs druže. A što se tiče tvog pitanja, nije bitno koliko dete ima godina, već koliko je poraslo. Najsigurnije je naravno probati pre kupovine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jun 25, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Šteta! Hvala u svakom slučaju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...