aca-pn 6417 Napisano April 1, 2017 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motornu testeru za beton, precnik testere 300mm, sece beton u dubini od 10 cm. Nije htela lepo da pali, pa sam odneo u stihl-ov servis i tamo je zamenjeno: klip, karike, bolcni, repariran karburator i stavljena nova opruga za "kurblu" za paljenje. Od tog servisa bukvalno nije ni koriscena. Proizvodjac testere nepoznat, izgleda se odlepila nalepnica, ali su mi u servisu rekli da ima masinu kao neki husqvarnini modeli i delova ima, a testera je bas kvalitetna (nije neki kinez). Cena 200e kontakt 064 255 96 26 (ako nisam dostupan na telefonu, dostupan sam na viberu, posto sam cesto u inostranstvu.) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Septembar 28, 2017 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, cena 160e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...