laki 6 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan resio sam da mog tt-a prepravim u supermoto bice jos slika u toku prepravke za pocetak ovoliko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ostalo je jos dosta stvari da se uradi postavio sam i led stop svetlo ovih dana kupujem auspuh treba da padne i farbanje. danas sam isekao plastike sa strane,mislim da je ovako lepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 8, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred! Treba za ovo dosta vremena, para i volje, inache teshko ide... Tek si pocheo i ochekujemo josh zanimljivih fotografija Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan treba da se promeni prednji blatobran i far,da se napravi distancer za prednja kociona klesta i distanceri za tockove treba dosta love,sad nema nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa, zar tvoj nije bio narandzast? inace, kontam da ce biti bas nadrkan! koja boja ce da bidne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan taj narandzast je prodat u BG ovaj beli se sada sredjuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ahaaaa. sad kontam. za kolko je otiso? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan oso je pre godinu ipo skoro dve nego nisam imao sliku od ovog belog pa sam ti poslao od onog narandzastog da znas kako izgleda,isti su samo su boje razlicite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan aha. ok. jasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan Ostavi ga u beloj boji,to je IN za 2008,vidis da su svi izbacili takve modele za ovu god,i naravno onda se i ti ubrajas pod zarazene virusom SUPERMOTO,dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni odlicno odradjen posao Bas je super, bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano April 9, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan E laki, laki, a Fruška Gora neuzorana ostala, vraćaj krampone, kači plug i na posao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 9, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan naravno da necu da ga pokvarim,zato pravim tolike distancere da bi mogao da vratim enduro tockove po potrebi,supermoto vise za ulicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano April 9, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan to brate, ju no it mejk sens Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shilja-f 4 Napisano April 9, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno i sve bolje izgleda. Samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano April 9, 2008 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Bas izgleda. Pogotovo skracene plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano April 9, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Fino, odlicna ideja za ovu plastiku sa strane, ako mozes uslikaj ceo motor iz profila dok je na stenderu. Mislim da ti je zadnja guma kontra okrenuta (primetio sam to na slici gde ti motor stoji na klocnama).Na ostalim slikama stoji kako treba, u pravom pravcu okretanja, verovatno si posle namestio. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 9, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan dobro si primetio zadnja guma je bila kontra okrenuta jer je kod mene suprotno disk od husgvarne sada je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan konacno je stavljen na tockove distanceri su zavrseni ostao je jos distancer za kocioni disk i moze da se vozi ;D ne izgleda lose sta vi mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano April 10, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, dobro je ispalo. Za koji dan cete dobiti i slike os SM-a zavrsenog skoro skroz. Gde si pazario stop svetlo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan u kinesku radnju kosta 80 dinara ima led sa socivima extra svetli ;D zanimljivo je da takav stop nikad nisam video pa sam zato kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 10, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan motor super izgleda....extra . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan odlican je, bas izgleda nadrkano! lepi su ti dobermani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 11, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam zavrsio i distancer kocionih klesta i napokon se provozao,neverovatna je razlika izmedju enduro i supermoto tockova nema vise te buke od guma,kocenje je bolje, bolje ide ma sve je bolje,ostalo je jos da ugradim digitalni brzinomer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...