Jump to content

Moto Zajednica

Voznja subota ili nedelja (12-13 april)

Recommended Posts

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

12 je sasvim u redu. Moze npr. kod OFKinog stadiona na Bogosloviji, ili prvi semafor posle Pancevackog?

Da napomenem, ako pada kisa ne idem. Jbg, nisam bajker  :D

Kisa padala, Cili i ja otisli do Vrsca... Izgleda da ima nade za nas postanemo bajkeri  ;D

P.S. izvestaj sledi  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• www.markone-pegaz.rs, 2426 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Ko kreće iz ns možemo se naći na avia pumpi u pravcu kaća , a ekipa iz temerina nas može sačekati kod žablja na semaforu?

Djuka i Sale nece ici sa nama, imaju neke obaveze. Markone je rekao da ce se jos javiti ako ga zena pusti  ;):D

Mislim da idemo samo nas dvojca iz NS, osim ako se neko jos ne prijavi do polaska...

Čuj da me ne pusti!? Dipolomatija se razvija u pravcu ubeđivanja dali će da ide samnom! Da bude jasnije, ubeđujem je da ide  ;D

Sekira me samo to "bajkersko" vreme... upravo pljušti kišurina pa se bojim kako će biti ujutru...  ???

Ne volim da vozim po kiši ako ne moram... kada se probudim u 7:00 pašće konačna odluka... bigaje, uvek sam bio bezmudić  :P

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 ,Piaggio Beverly 300 ie

Tvmiric je morao danas da radi!Jako mu je žao što ne može da se danas druži sa vama. :(

Ali ima dana, sezona je tek počela, tako da će nadoknaditi obećano gostoprimstvo.

Pozdrav!

Tvmiricka :)

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Yamaha XVS 650 classic

Upravo sam ispratio ekipu ( Djeneral i Federfufna,quasaar,Joseph,markone,grof) koja je vozila etapu Novi Sad-Vrsac-Bela Crkva-Pancevo-i sada nastavila voznju ka Novom Sadu.Svratli do m1losa i mene malo se odmorili osvezili  i nastavili dalje. Sudeci po njihovom raspolozenju dan im je bio lepo ispunjen.Neka vise o tome pricaju sami. Izuzetno nam je drago sto smo videli poznata lica i prijatelje sa BJB foruma

• drkadzija, 1224 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Šta da vam pričam , predivan dan, prelepih 450km. Super društvo, Grupa od 20ak motora u Sečnju, neki čak i produžili za nama ;) mala čaplja u jezercetu u Margiti, vršački breg i pešačenje do vrha , paraglajderi i pogled, super krivine od Bele Crkve do Kovina :) :) :). Nikola bio si super domaćin u Vršcu, riba i čarda su extra.Buca koji nas je dočekao i ispratio iz Pančeva , i da napomenem propisno osvežio kafom i sokovima.Cili druže nadam se da si dobro, na smrt si me preplašio kad su nam javili da si pao, a i ono prase sto zamalo pokupih kod žablja.... malo je falilo :o :o još par lisica usput, mada lisice kontam nisu jestive poput praseta. :) :) :). Za sve vas koji nisu išli sa nama slike sutra dok odmorimo malo i ja savladam kako se kače slike,  ;) šta će te glupi laloš i neuk sa računarom :D :D :D 

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Uhh, sta reci... vreme dovoljno dobro, drustvo odlicno i vec dobro uigrano... 400 odlicnih kilometara!

Oko 9:30 su Grof, Djeneral, Sandra i Markone stigli do Temerina, pa smo preko Zablja i Zrenjanina oko podne stigli do Plandista gde su nas vec cekali Nikola, Sasa, Vesna i Cili. Uz put smo se izmesali sa nekih 30 drugih motora. Neki su bili ispred nas i oni su negde skrenuli, a ostali koji su bili iza nas su nastavili za nama. Kada smo stali u Plandistu, stali su i oni, i bili su veoma iznenadjeni kada su skontali da mi nismo oni sto su mislili. Sta ces, imali su izgleda dobar dogovor  :D. Posle pica nas je Nikola poveo do Vrsca, pa na Vrsacko brdo. To kule smo na neciji predlog isli peske... najtezih 200 metara u poslednjih nekoliko godina  :D, sledeci put neka pesaci onaj ko nema prikladan motor! Paraglajderi, pogled koji puca daleeeeko,...!!!

Zatim smo krenuli do Bele Crkve. Posle jedne krivine smo izasli iz jednog sela, i posle minut-dva smo Grof i ja konstatovali da fale 3 motora iza nas. Vratio sam se da pogledam i bili su na izlazu iz grada... Cili je pao u krivini i mali prst leve ruke mu je zauzeo cudan polozaj. Ipak nekako je uspeo da istrpi da se dovezemo do B Crkve do ambulante. Tu su nam se pridruzili i momci u plavom koji su mu uzeli detaljnu izjavu i konstatovali su da nesto u voznji nije prilagodio posto smo krivinu svi osim njega prosli i da je stoga to prekrsaj. Ipak su se smilovali i upisali u izvestaj da je pao u njivi pa sad vise sve to nema veze sa saobracajem, pa samim tim i prestaje da bude saobracajni prekrsaj. Na prstic su mu zavezali stapic od 'ladoleda, sestra mu je dala kiss da ga ne boli, pa smo nastavili do Stare palanke gde smo rucali.

Rucak, hmmm.... meni je bio pun lepih stvari po vise nego pristojnim cenama. Par njih je narucilo R Corbu i ribu, a mi ostali raznorazno sa rostilja. Pa nisu imali bas svega sto pise u meniju ali smo uspeli da narucimo. Ja sam narucio neku corbu koje nije bilo, pleskavicu na kajmaku i domacu kobasicu. Konobar me znacajno pogledao i pitao da li zaista zelim pune porcije od obe stvari. Ponadao sam se zbog toga da ce biti obilno.... paaaaaa... jedna tanusna pljeskavica, par jako losih kobasica i malo luka! Pa dobro nije bas bilo jako lose, ali nije ni bilo za neku pohvalu, ali sam definitivno mogao pojesti jos 2-3 porcije pre neko mi glad pocne nestajati. Markone se zalio na pilece raznjice da su kuvani a ne peceni, i mislim da se ni on nije bas najeo.Ipak sve to je kompenzovano lepim popodnem na obali reke, i prelep pogled na Rumuniju  ;D.

Nikola nas je ispratio do Vracevog Gaja, gde se on odvojio prema Vrscu, a mi smo nastavili kroz pescaru prema Kovinu i Pancevu. Bucin sin Milos nas je cekao na ulazu u PA. Cili Sasa i Vesna su nastavili za BG, a mi smo otisli kod Buce i Milosa na kaficu. Povratak preko Jabuke, Opova, Titela,... Ja i Joseph smo se rastali od ostatka grupe u Sajkasu i nastavili preko Zablja za Temerin, a ostali za NS. Stigli smo kuci nesto malo posle ponoci.

Sve u svemu odlicno iskoriscena nedelja!!! Jedva cekam da napravimo sledecu turu! Nemojute sledeceg vikenda bez mene nigde posto sam van drzave!!! Necu da izostanem!

Slike ce, nadam se postaviti ostali posto ja nisam poneo aparat.

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Drugari, super je bilo. Izvin'te jos jednom sto sam vas sve zadrzao.... glupi prst.... nema veze, izrasce drugi  ;D. Upravo cekam da me zovu iz one "Benderove" ordinacije, pa idem da me muce malo  :)

Sve u svemu, dobri ljudi i dobra voznja....

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

I ja da se javim...

Stvarno predivan dan  ;D pun dogadjanja, ali i sa jednim "seckavim" momentom.

Cili momce, bas smo se odsekli kad smo culi da si pao ali posle s obzirom da se covek smejao i vise od nas dan je ipak zavrsio super. Nadam se da ce prst biti OK za sledeci vikend  ;) A sto je Marfijev zakon...Cili je pao bas kad je bio poslednji u koloni pa je deo nas to shvatio tek posle par minuta  ::)

Nikoli sve pohvale za druzenje i obecanje da cemo se videti u jos voznji  :)

Buci i M1loshu veliki POZDRAV iako se nisu vozali sa nama ali su nas lepo ugostili i okrepili.

Za klopu mislim da se jedino Markone nece sloziti da je bila super  :D . . . kao da nije oprostio sto smo pustili one prasice  :D

Za Sashu i Vesnu moram priznati, malo sam se razocarao. Prvo sam se divio koliko kilometara prelaze i koliko uzivaju u voznji ali kad sam seo na njihov motor shvatio sam da je to sokocalo toliko udobno da nije ni cudo da se toliko vozaju  :D ;D :D Ne moze covek ni da se ukoci ko svet na tom motoru  :D

Definitivno pravo drustvo za lepu voznju...dokazano vise puta  ;D

Cekamo slike  ::) (a vezacu moj fotoaparat za motor sledeci put jer ako ga jos samo jednom zaboravim poklonicu ga prvom cigi na ulici)

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Momci koje su vase krstarece brzine ?

S obzirom da kum i ja imamo Cagive Canyon 500 nase krstarece brzine su oko 100-120 , posto smatramo da terati nase motore brze od toga nije zdravo za nih ipak je to 500 ccm . (nek me neko ispravi ako gresim). 

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

90-110 km/h

A ako Marko odlepi onda idemo i ispod 80km/h . . . a onda ako opet odlepi onda idemo i oko 130km/h

Kada svi odlepimo idemo i oko 140km/h . . . a desilo se par puta i oko 60km/h al tu smo bas svi odlepili

eto... :D ;D :D

• drkadzija, 1224 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

A kad cili padne povratak je sa preko 200 na lokalnom putu sva sreća prazno i nadam se nećemo morati da ponavljamo.  :P

• www.markone-pegaz.rs, 2426 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Ma da bre... a ja jednom tako vozio 300 na sat, čist put milina, čak se i prasići umorili od trčkaranja po putu, kad ono policija. I zamisli, nije mi jasno što me zaustavljaju kad nikoga ne ugrožavam?!

;D ;D ;D

Evo i mene...

Nemam ništa da dodam na gore rečeno osim da ponovim:

Sjajno provedeno vreme (mada mi je falila lepša poovina - ali sledeći put se neće izvući na opremu ;) ), Prevezeno 416km,

Ručak (za mene) loš :). Sam sam kriv! Što sam učinio svetgrđe: NIKAD ali NIKAD ne naručujte ništa drugo osim ribe u ribljem restoranu!  ;D Ovo mi je bio drugi i poslednji put!  ;D ;D ;D

Savršeo!

Hvala Nikoli što nas je dočekao i na društvu, Federfufni, Đeneralu, Grofu, Josephu, Quassaru, Vesni i Saletu, Ćiliju, Milošu i Buci na predivnom danu.

Paraglajderima se zahvaljujem što sam ponovo osetio tu žeđ za visinom pa ću ove godine morati malo da se aktiviram i u mojoj staroj ljubavi - vazduhoplovnom jedriličarstvu...

Vršačka kula PG start... cela ekipa :)

Vrsac-PGstart-ekipa1640x480.jpg

Ekipa razmišlja: ma mogu i ja tako, samo mi nešto visoko...  ;D

Vrsac-PGstart-ekipa640x480.jpg

A, ja ga gledam i mslim se: Blago njemu... e ima da ove godine odletim ono što bi trebao pa makar...  ;D

Vrsac-PG640x480.jpg

Bela crkva: zabrinuti šta će teta doktor da kaže...

BCrkva-Ambulanta640x480.jpg

Bela Crkva: i teta doktor i čike u plavom su mu rekle da sledeći put malo više isturi koleno u zaleganju na stazi ;) A mi svi srećni što je ok! (Relativno jel?!)

BCrkva-AmbulantaSveOK1640x480.jpg

A u Staroj Palanci vreme kao da je stalo... nedelja popodne, čeka se klopa i bistri... motorašk atema ;)

StaraPalankaCarda-ozbiljanrazgovor6.jpg

I dokaz da je vreme stalo:

StaraPalankaCarda-vremestoji640x480.jpg

Trek log događaja:

http://www.pegaz.rs/Tracklog/NS-Temerin-Plandiste-Vrsac-B. Crkva-Pancevo-NS 20080413.gdb

Možete ga pogledati u Google Earth-u ili u Garmin MapSource-u.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja