Dr.Bane 206 Napisano April 8, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sada videh na B-92 da je jutros bio neki udes na uglu Bulevara Mihajla Pupina i mislim Španskih boraca(nisam dobro čuo). U svakom slučaju motorciklista je udario u zadnji levi točak zastave 101 i poginuo je na licu mestu. U pitanju je Honda CBR sive boje. Moje saučešće porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam i ja na radiju... Strasno!!! Da li je neko poznavao coveka, sta je imao od opreme?? Saucesce prijateljima i rodbini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8465 Napisano April 8, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, svako jutro kada otvorim sajt, neke neprijatne novosti. Od udesa do pogibija. Ako neko zna nesto vise neka napise. Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad i ja videh na B92 Cini mi se crni CBR-600F, al' nisam siguran. Kazu da identitet nastradalog jos nije poznat. Saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Laka ti zemlja.... Obitelji sucut! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8465 Napisano April 8, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo motociklista 8. april 2008. | 08:24 | Izvor: B92 Beograd -- Jedna osoba je poginula jutros oko 5.30 sati u saobraćajnoj nesreći na raskrsnici Bulevara Mihaila Pupina i Ulice španskih boraca. Identitet poginulog još uvek nije poznat. Kako nezvanično saznajemo, u nesreći su učestvovali motociklista i vozilo marke "zastava". Do udesa je došlo kada je motociklista zakačio zadnji točak vozila. Vozač motora nastradao je na licu mesta. Ekipa pripadnika MUP-a izvršila je uviđaj, a detalji uviđaja biće naknadno saopšteni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTO_PLUS 0 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Strashno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 8, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce familiji. Ginemo kao muve ljudi nemojte brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 8, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Da,sad videh na TVu...u pitanju je CBR 600f crne boje. Ochigledno je kec skretao i tako mu presekao put. I sve se to dogodilo u 5.30...a utorak je! Uff... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nek mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 8, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan laka mu crna zemlja....ljudi ajd malo opreznije i sporije, ako ovako nastavimo...ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chimpresco 0 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: BGD Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan evo info... :-[ http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=37117 Motociklista Raško A. (27) poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu, saznaje agenciji Beta u MUP-u Srbije. Nesreća se dogodila na semaforu kada je motociklista udario u zadnji točak automobila Zastava 101, koji je skretao u ulicu Španskih boraca. Vozač motocikla je pretrpeo povrede glave i preminuo na licu mesta, rečeno je u policiji. U MUP-u je rečeno da će istraga utvrditi uzroke nesreće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ufff tesko mi je da ovo pisem upravo sam saznao od devojke poginulog da je bio nas clan rale . Ja sam ga upoznao na deda mraz akciji on je bio sa nekom 125-om tada. Ana, me je zamolila da obavestim i organizujem ljude sa foruma da dodju na sahranu jer mu je po njenim recima motor bio sve. Sutra cu saznati vreme i mesto sahrane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan :( :( sta se ovo dogadja ...... Iskreno saucesce porodici i prijateljima Neka su ti prostrani putevi nebeski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 8, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan UZAS !!! Zbogom Rale ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Tacno mi je on prvi pao na pamet, al' nisam hteo da baksuziram jutros!!! E u picku materinu... DOKLE VISE??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 8, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Uzas!!! Kad sam video razbijen motor na Tv-u, odmah mi je pozlilo. Koliko sam video, imao je ful opremu :-[ :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem, tek je kupio motor... i opremu... DOKLE BRE VISE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8465 Napisano April 8, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan sada mi je jos teze, kada sam video nik i avatar i prepoznao ga...citam postove, trebalo je u nedelju da odemo na rucak u neku od navedenih drumskih kafana, oci su mi pune suza... ljudi, stvarno dokle vise ovako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 8, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan majko mila..... Saucesce prijateljima i familiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 8, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru druze. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i dalje u neverici da se ovakve stvari dogadjaju i u 5:30, kada maltene, nema nikog na ulicama, Utorak!! Uzas!! Druze nash, neka ti je laka crna zemlja! Saucesce porodici! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Neka su ti prostrani putevi nebeski... saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...