mrle 8951 Napisano April 8, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Vracam se juce sa posla, negde je bilo oko 15:15h. Krecem se od hipodroma ka Banovom brdu Pozeskom ulicom, kod Sumarskog fakulteta cekam da skrenem levo u Kneza Viseslava, ispred mene par automobila, veci kombi, pa zatim ja. Pali se zeleno, pocinju svi da skrecu u levo, iz suprotnog smera ide motor, cini mi se ybr ili neki slican, ima prednost, ide polako, lik u autu umesto da ga propusti. on krece sa 20 km/h svoje nepropisno skretanje, momak koji vozi motor korektno reaguje, cuje se skripanje gume i uspeva da prodje pored budale. samo smo se na tren pogledali i jedan drugom odmahnuli glavom. Toliko sam se presekao , kao da sam ja bio u pitanju, trebalo mi je nekoliko sekundi da se saberem da bih krenuo. Imao sam ideju da stignem ovog u kolima, ali se kombi sporo kretao, poprilicno je bio sirok, a kretao se u blizini fakulteta i osnovne skole Banovic Strahinja, pa nisam hteo da u turazi i punim gasom izvrsim preticanje preko pune linije na nepreglednom delu sa vise sporednih ulica gde se inace krecu deca. To sam ucinio posle prolaska zone oko skole i cini mi se da je auto koji je napravio prekrsaj neki manji, tipa neke starije kia-e, fieste... sa tablicama BG-555-44. Nakon toga sam razmisljao o najcescoj situaciji sa kojom se srecemo svi mi i o kojoj smo pisali u mnogim temama, najsvezija sci-jeva. Znaci , ne divljas, vozis oprezno, a opet budale na sve strane... nemam reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano April 8, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cinjenica je da je svet pun budala, to se ne moze izmeniti. Kad je vec tako, pamet u glavu, prst na kocnicu i polako. Moram da priznam da ja nisam imao (pu, pu, pu, kuc, kuc, kuc) takva iskustva, ali zivim u manjem metu i pretezno vozim na otvorenom drumu. Vi u gradovima ste zaista na pravom bojnom polju. Pazite se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... svake godine se nadam da se nesto pozitivno pomera u glavama ljudi... al tesko... Samo juce prepodne u bulevaru jna na parcetu od zvezdinog stadiona do fon-a video sam dva ozbiljna sudara, vracam se kuci sa posla jos jedan sudar blizu supa u ljermontovoj, gledam uvece vesti na nekoj vojvodjanskoj televiziji ono gomila nekih sudara/gazenja po novom sadu i okolini (ukljucujuci jedan motor kome je auto presekao put i oduzeo prednost jer je eto video zgodno parking mesto)... Muka mi je pripala od svega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Budala je budala tu nema pomoci, u bg-u stvarno moramo imati cetvoro ociju otvoreno, to vise nije normalno kako se idioti ponasaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma skoro svaki dan se namesti jedna ili dve situacije,,,,naravno dobro je sto se polako vozi i koci na vreme,,,treba otvoriti cetvoro ociju u saobracaju ima budala na sve strane...nepaze,,nevide,,neocekuju,,,kao da su sami u saobracaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 8, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ali koliko se meni cini, sve su ludji i ludji u saobracaju. Nesto ne pamtim da je bilo bas ovako... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Vama je u gradu jako zajebano cesto sam kolima u NS -u i vidim da niko ne pazi svako fura svoj fazon i gasiraju,ja ovde isto pretezno vozim na otvorenom putu a kad idem motorom u Ns ili Bg samo polako i pazljivo,čuvajte se ljudi,dobro je sto si imao srece i bio koncentrisan.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 8, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Cinjenica je da je svet pun budala, to se ne moze izmeniti. Kad je vec tako, pamet u glavu, prst na kocnicu i polako. Moram da priznam da ja nisam imao (pu, pu, pu, kuc, kuc, kuc) takva iskustva, ali zivim u manjem metu i pretezno vozim na otvorenom drumu. Vi u gradovima ste zaista na pravom bojnom polju. Pazite se... Bog neka pozivi mala mesta. Cega sam se sve nagledao ovde u Beogradu, i kakvih sam se prica naslusao, prosto nemam zelju da motorom ikada dodjem ovde. Na putevima kuda sam se ja vozio uglavnom, na 10km sretnem mozda 1-2 automobila, uzivancija. Naravno, visak opreznosti nikad nije na odmet. Tu su traktori, motokultivatori i druge opasnosti na putu kojih nema u Beogradu, ali ipak ne vrebaju budale sa svih strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7566 Napisano April 8, 2008 Drug član, 3132 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, sto kaze Boklic, cim sednem na motor, neki dzumbus u najavi. Danas, na 16km voznje, 2 situacije, majmun pretice nekih 8 automobila i stize me kad sam hteo da skrenem levo, srecom, gledam u retrovizor i vidim ga, izbacim ruku, pored zmigavca, jedva je usporio da ja prodjem. Posle, cikica izlazi iz dvorista i da nije cuo da mu trubim sa 200 m udaljenosti, lepo bi me sasek`o. A sve se desava na putu Bg-Ralja, kod mene na Tresnji. I svaki dan je tako. Ne secam se kad sam se vozio a da nisam morao da ispravljam tudje greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...