laband 162 Napisano Mart 21, 2017 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem produzetak za vizir , kao nov Cena je 30€ Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 21, 2017 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 21, 2017 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan expresno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Mart 21, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar opet!? Jel' moguće da sam omašio za 15min? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 21, 2017 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jbg brate, ja mislio da si vec porucio Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Mart 21, 2017 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pitam sto se tako cesto prodaju ovi produzeci za vizir sa Aliexpressa? Bas sam prosle nedelje montirao isti i moram da priznam da mnogo bolje stiti od vetra od Puigovog koji imam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 21, 2017 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zastita je super, meni vise odgovara mra, jer se ne gleda kroz mehanizam, meni to iskreno smeta Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Mart 21, 2017 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavio sam da je tako nesto, mada se kod mene pogodilo tako da kacenje ne smeta. Siguran sam da je i zastita od vetra mnogo bolja sa MRA dodatkom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Mart 21, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Jbg brate, ja mislio da si vec porucio Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Ma sve je OK. Probacu nesto drugo. Hteo sam da kupim, ili menjam, vizir od ADV + deflektore. Drugar mi malopre javio da ce on da radi kod Ivana vizir od ADV za svoj GS pa cu da vidim kako ce da ispadne. Deflektore je vec ugradio i izgledaju fino, a stite od vetra ki pravi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 21, 2017 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ajd javi mi bas me zanima kako ce da ga uradi Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Mart 21, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Važi. Javljam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...