mali_zmaj 1276 Napisano Jun 3, 2017 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i komso,sad se sigurno pitas sta ovaj kenja i sta hoce,ali vec godinama su neki ljudi na forumu,i citas njihove postove,pa bar negdje ako i vidis te ljude ,da ih barem pozdravis,pivo platis...,po meni je to ok...,i komso naravno!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 4, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, mali_zmaj je napisao: Moze i komso,sad se sigurno pitas sta ovaj kenja i sta hoce,ali vec godinama su neki ljudi na forumu,i citas njihove postove,pa bar negdje ako i vidis te ljude ,da ih barem pozdravis,pivo platis...,po meni je to ok...,i komso naravno!!! ja sam pokušao ali ne ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Jun 4, 2017 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ko' kome plaća pivo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 4, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ajmo na pivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 4, 2017 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, mile fazer je napisao: ja sam pokušao ali ne ide. Ispravićemo u Trebinju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 6, 2017 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan On 3.6.2017. at 8:02 AM, Nikola-Pera said: Pera je sa kačketom-ćelav a Komša je sa kosom. Hvala na pozdravu ali ja pivo ne pijem bez Komše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 6, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan listam po rubrikama i temama šta je neprocitano pa naletin na moto fest Banja luka i naravno vec odmah nakon prvog dao sam si za obavezu da dođem na drugi 2018 i sada jedva cekam termin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Januar 6, 2018 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Poziv prihvaćen! Idemo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Januar 10, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ponovi uzivanje od prosle godine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Januar 10, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, draki je napisao: Da se ponovi uzivanje od prosle godine Kaciga ce ti opet biti kad otvoris sator s desne strane ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Januar 13, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Kada ce da bude? Samo da mi se ne duplira sa vec isplaniranu Sardiniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 14, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan prvi je bio zadnji vikend u Maju pa po nekoj logici i drugi bi trebao biti zadnji vikend u Maju. avantura 2018 je od 19.05. - 26.05.2018. tako da ne stiže se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Januar 14, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mile fazer je napisao: prvi je bio zadnji vikend u Maju pa po nekoj logici i drugi bi trebao biti zadnji vikend u Maju. avantura 2018 je od 19.05. - 26.05.2018. tako da ne stiže se. Mile, drago mi je da pratis Avanturu 2018 DA, to sam i ja pomislio ali nada umire zadnja, pa ko zna, mozda se dogodi da se usalta i BL u kalendar Jbm ja brojane dane za odmor grrrr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 14, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan naj vjerovatnije da cemo se vidjeti na tim francusko talijanskim otocicima, naj vjerovatnije tj. ne 100 % ali.... i onda 24.05. (cetvrtak palim za B.L. ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Januar 15, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, mile fazer je napisao: naj vjerovatnije da cemo se vidjeti na tim francusko talijanskim otocicima, naj vjerovatnije tj. ne 100 % ali.... i onda 24.05. (cetvrtak palim za B.L. ) sto reci osim LIKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Januar 18, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Moto fest je od 25. do 27. maja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Januar 18, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, mali_veseljak je napisao: Moto fest je od 25. do 27. maja. Zelim vam dobar provod ...... ali na zalost poklapa se sa mojim putovanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Januar 19, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan @mile fazer Prosle godine sam propustio zbog posla, ove godine sam iskukao godisnji odmor pa cu doci al u subotu moram nazad , posto u nedelju slava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1276 Napisano Januar 19, 2018 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Mile ima da odvojiš sat vremena da se ispričamo i na ćevape da te vodim !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Januar 19, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, mali_zmaj je napisao: Mile ima da odvojiš sat vremena da se ispričamo i na ćevape da te vodim !! Jel kod Muje, Obelixa ili negdje trece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 19, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Throttle Addict je napisao: @mile fazer Prosle godine sam propustio zbog posla, ove godine sam iskukao godisnji odmor pa cu doci al u subotu moram nazad , posto u nedelju slava organizirati cemo se tako da se BJB clanovi nađu na jednom mjestu pa sad il na klopi il na picu ili cemo oboje. rano je još pa ne poduzimam ništa jer imam ideju ( možda bolje reci imamo ideju ) da se i sa clanovima AVANTURA 2018 vidimo na Sardiniji dva tri dana. oni su u terminu od 19 - 26 Maja a ja bi ( mi bi ) od 19 - 23. Maja pa 24. cetvrtak prema Puli i u petak za B.L. Pre 2 sati, mali_zmaj je napisao: Mile ima da odvojiš sat vremena da se ispričamo i na ćevape da te vodim !! Danijel, svakako se vidimo na ovom skupicu kojega cu tek predložiti kada bude vrjeme, bice tu i nekih momaka iz MK Istok i MK Stršljen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Januar 19, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Danijel, svakako se vidimo na ovom skupicu kojega cu tek predložiti kada bude vrjeme, bice tu i nekih momaka iz MK Istok i MK Stršljen.Vise sam za "oboje" Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 19, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, mali_veseljak je napisao: Moto fest je od 25. do 27. maja. da, zadnji vikend u Maju. ocekivao sam to, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 20, 2018 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, mile fazer je napisao: da, zadnji vikend u Maju. ocekivao sam to, hvala. E pa Mile ove godine da se napijemo a ne kao prošle da se igramo gluvih telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 20, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Nikola-Pera je napisao: E pa Mile ove godine da se napijemo a ne kao prošle da se igramo gluvih telefona. uvijek za dobro društvo i prijatelje, pozdrav i do viđenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...