Jump to content

Moto Zajednica

mile fazer

BJB Vitez
  • Broj tema i poruka

    2013
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu mile fazer

  • Rođendan 15.01.1961.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pula
  • Motocikl
    KTM 1290 SD GT

Poslednji posetioci profila

10866 profile views

mile fazer's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

4,5k

Reputacija u zajednici

  1. Da je ta ponuda kod mene u HR, ta cijena i to godište sa nikakvom kilometražom ne bi razmišljao ni sekunde. Inače kod nas još ide carina i porez a mislim i trošarina.
  2. Mi nikako da se nađemo na toj magistrali a bili su neki dogovori, Jovica, Gašpar ....
  3. sretan put Sale, i ljepi provod,
  4. Fino opisano, vrjedilo bi posjetiti tako da .....
  5. Ja se toplo nadam da cu biti tamo.
  6. Sretno Saša. Javi se u povratku.
  7. Ah ovi državni pravnici, sve moraš priznati. prihvacam lapsus. Tracer 09 perfektan, potvrđujem.
  8. otprilike u isto vrjeme bilo sam i ja sa grupom Čaćana i Kladovčana. Inače čestitam na dobrom putopisu i svaka slika mi je poznata pa i oni medvjedi.
  9. Bilo mi je zadovoljstvo ugostizi Džijija i Saleta-TOUCUTTER71, na žalost nisu bili skupa u isto vrjeme tu kod mene. Voze se oni i dalje.
  10. Samostalni odlazak na Hr. Jadran.....a tamo???? Riba zvana Vanda!!!!!!!!!! Nikad prije a teško da ce itko poslije napisati tako nesputan, spontan i iskren putopis. Što se Džigija tice on i dalje vozi, puši, brusi, popravlja, putuje ..... i radi sve drugo što je volio i voli.
  11. budala i nadrkanih nacionalista ima svugdje, u svakoj državi pa su mi pitanja, bilo ih je dosta, dali je za naše ljude sigurno ...., u najmanju ruku nepotrebna. ako si maler naletičeš na neku budalu, i ja sam naletavao, ali to nije slika cjele te tržave vec pojedinca ili grupe i ne tereba suditi generalno svima. uskoro polazim u neku " drugu državu " i ne pitam nikoga ništa po tom pitanju ali niti po nekim drugim pitanjima. znam da nismo svi isti pa tko kako želi.
  12. Što se tice Juge i tih vremena o kojima se nekada sjetimo Štampar ima uvjek svoje iskrivljeno gledište pa prica onako kako bi htio da je bilo a ne kako je bilo. To može lagati vama koji se ne sjecate jer ste bili mali ili niste bili ni rođeni. Nama sa 50, 60 ili 70 god ne može progavati te gluposti. mala digresija na ove njegove zadnje izjave. Van Juge si mogao iči i prije služenja JNA osim ako si bio pred pozivom u JNA nakon regrutacije. znači cca 16, 17,18 godina starosti. Štampar nije nikada bolje živio, više imao i više putovao ( to jedno ili možda još jedno ) nego baš u vrjeme Juge i to potvrđuje ovaj putopis svakome tko ga je pažljivo pročitao. Ocito je da se od raspada Juge našao u nekom vakumu jer nastalo je neko novo demokratsko društvo, kapitalistički pogledi na sve pa je ostao zatecen time da nadalje mora o svemu sam misliti a izgleda da mu nije išlo. Sreca da su mu u mjestu u kojem živi ostali Soc-komunistički i NOB.ovski nazivi na 90% ulica i trgova da ga potsječa na to vrjeme njegovog sretnog i bezbrižnog odrastanja gdje mu je Juga sve prostirala pod noge. Mislim da baš iz tog ocaja sada laže i truje kada god može a posebno je sretan kada može iskoristiti onaj svoj najgori nacionalizam da zatruje narode i nacije. Sitna duša.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja