draki 2547 Napisano Januar 29, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, fitsensei je napisao: Malo nam se povecala putna brzina Do tamo dva su taman ali zato kad se smjestimo bice druga pjesma Elen @ws_woolf da li ce i ove godine da bude onako zestoka muzika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Januar 29, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hiljade grla klicu svi nece prestatisvi kao jedan bice znamtraze novi danhiljade grla klicesvi kao jedan biceza neki novi dan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Februar 6, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jel ima kamp u oviru festa, i koja mu je lokacija?... Mozda necije iskustvo ili slika, a da je bio... Trazio sam ali nesto mi ne ide da dodjem do te info. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fitsensei 38 Napisano Februar 6, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kamp je u okviru tvrdjave gde se i sam moto skup odvija, prostrano i cisto, a komfor zavisi od tvoje opreme postoje toaleti i pijeca voda ( ako ne pijes pivo ). Sve u svemu nama je bilo super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Februar 6, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, fitsensei je napisao: Kamp je u okviru tvrdjave gde se i sam moto skup odvija, prostrano i cisto, a komfor zavisi od tvoje opreme postoje toaleti i pijeca voda ( ako ne pijes pivo ). Sve u svemu nama je bilo super. Zaboravio si da napises da je poseban parking za one koji kampuju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Februar 6, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan E hvala puno na odgovoru, to sam hteo da cujem... Boze zdravlja, ove godine nema da omane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fitsensei 38 Napisano Februar 6, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da da, odvojen parking ispod kampa koji je pod nadzorom redara I pozdrav za tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FAJDA 3 Napisano Februar 6, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: SUZUKI GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel problem ako se u kamp dodje posle Cetvrtka... Mi sljakeri ne mozemo da dobijemo produzen vikend... Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Februar 7, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nikakv problem.Mi smo prosle godine dosli u petak, a masa je njih u subotu dosla.Postavicu ti i slike kampa ako isceprkam negde u fonu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Februar 7, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan To bi bilo do j.... Ako uspes da se iscimas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 9, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ljeva strana slike je lani bio prostor za kamp, travnjak paralelan sa cestom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 10, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na žalost nisam uspeo prošle godine doći na skup zbog koječega, ali Bože zdravlja, idemo ove. Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 10, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo ovo posetiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 10, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Štef je napisao: Ja na žalost nisam uspeo prošle godine doći na skup zbog koječega, ali Bože zdravlja, idemo ove. Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Ispij jedno i za mene/nas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Februar 12, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Upisujem se u temu,prikljucicu se nekoj ekipi koja krece iz Beograda,vikend obelezen crvenim slovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 12, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan jbt. koliko nas ima. mi, Puležani koji dolazimo cemo se subotu vozikati okolo naokolo, Mostar, Sarajevo i navecer Kastel. za sebe znam da cu se navozati jer u četvrtak polazim sa Sardinije u Pulu, tuširanje, promjena veša, cmok cmok sa ženom pa palim za B.L. u Petak navecer bi se mogli naci na splavi iza mosta na Vrbasu,mislim na BJBajkere, prakticno 200 m. od kastela, pice, klopa??????? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Februar 13, 2018 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Miletov prijedlog nije loš. Trebali bi imati neki BJBikers punkt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 13, 2018 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.2.2018. at 20:25, mile fazer je napisao: jbt. koliko nas ima. mi, Puležani koji dolazimo cemo se subotu vozikati okolo naokolo, Mostar, Sarajevo i navecer Kastel. za sebe znam da cu se navozati jer u četvrtak polazim sa Sardinije u Pulu, tuširanje, promjena veša, cmok cmok sa ženom pa palim za B.L. u Petak navecer bi se mogli naci na splavi iza mosta na Vrbasu,mislim na BJBajkere, prakticno 200 m. od kastela, pice, klopa??????? Dogovoreno,tu smo u blizini i rezervisali smeštaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Februar 14, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/12/2018 at 20:25, mile fazer je napisao: jbt. koliko nas ima. mi, Puležani koji dolazimo cemo se subotu vozikati okolo naokolo, Mostar, Sarajevo i navecer Kastel. za sebe znam da cu se navozati jer u četvrtak polazim sa Sardinije u Pulu, tuširanje, promjena veša, cmok cmok sa ženom pa palim za B.L. u Petak navecer bi se mogli naci na splavi iza mosta na Vrbasu,mislim na BJBajkere, prakticno 200 m. od kastela, pice, klopa??????? Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 19, 2018 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 10.2.2018. at 7:34, ThePainkiller je napisao: Bilo bi lepo ovo posetiti... Isto i ja planiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 19, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja planirao prosle god i izvisio mozda ove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 19, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, hard_rock je napisao: Ja planirao prosle god i izvisio mozda ove... pre 13 minuta, Dominator96 je napisao: Isto i ja planiram Pa eto... ajmo se isplanirati na vreme za ovu godinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 19, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, ThePainkiller said: Pa eto... ajmo se isplanirati na vreme za ovu godinu... Bolje da ne planiram izgleda , onda pre odem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 25, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan zanima me šta bi domacini preporucili u krugu 50 - 100 km za pogledati. neka zanimljiva mjesta koja nisu na oficjelnim prospektima, nešto neobicno, boemsko ili nekomercijana gastro ponuda tipa pastrve iz potoka pa odmah na gradele ili neki ražanj???? lani smo gledali i tražili izvore, samostane, slapove i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1276 Napisano Mart 25, 2018 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Dodji,voznja kroz kanjon Vrbasa,preko Mrkonjic Grada,pa u Sipovo na pastrmku!! Pivo se hladi u istoj vodi gdje se i riba uzgaja!! Voznja i klopica ujedno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...