Dominator96 864 Napisano Januar 21, 2018 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upisujem se u temu , ako bog da dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Januar 22, 2018 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Dominator96 je napisao: Upisujem se u temu , ako bog da dolazim Neces se pokajati Prosle godine je bilo ludo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Januar 25, 2018 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Smeštaj rezervisan,skoro svi kapaciteti u BL popunjeni u to vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Januar 25, 2018 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Nikola-Pera je napisao: Smeštaj rezervisan,skoro svi kapaciteti u BL popunjeni u to vreme. Apartmani Kastel, rezervirano 22.01.2018 Vaša rezervacija 2 noči, 3 apartmaja Vaša skupina 4 odrasla Prijava petek, 25. maja 2018 (od 14:00 do 22:00) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Januar 25, 2018 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Au Mokl,sve muškividimo se.Mi smo 3 noći rezervisali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Januar 25, 2018 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Nikola-Pera je napisao: Au Mokl,sve muškividimo se.Mi smo 3 noći rezervisali. Varaš se, nismo mi neki kao...dolazi i Jaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Januar 25, 2018 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj smjestaj rezervisan takodje Cika Pero mozemo se ponovo zajedno vracati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Januar 25, 2018 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, draki je napisao: Moj smjestaj rezervisan takodje Cika Pero mozemo se ponovo zajedno vracati Obavezno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Januar 25, 2018 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, mokl je napisao: Varaš se, nismo mi neki kao...dolazi i Jaca Znam,malo se ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 26, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan zna li netko broj telefona od vlasnice apartmana kastel ili neki drugi službeni kontakt jer ne mogu napraviti prijavu za smještaj na bukingu. ako zna neka napiše, molio bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Januar 26, 2018 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, mile fazer je napisao: zna li netko broj telefona od vlasnice apartmana kastel ili neki drugi službeni kontakt jer ne mogu napraviti prijavu za smještaj na bukingu. ako zna neka napiše, molio bi. Poslao sam drugu koji zivi u Banja Luci da mi posalje broj. Cim dobijem javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Januar 26, 2018 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, draki je napisao: Poslao sam drugu koji zivi u Banja Luci da mi posalje broj. Cim dobijem javljam Javio je: 0038765781887 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 26, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, kontakt je napravljen i rezervirano je za 25,26.5. vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Januar 26, 2018 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mile fazer je napisao: Hvala, kontakt je napravljen i rezervirano je za 25,26.5. vidimo se. Nema na cemu Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Januar 26, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Draki, ko uobicajeno covek na koga mozes da racunas, mene pomogao za Split, a evo i Miletu za BL Lep provod zelim svima tamo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Januar 27, 2018 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, vortex4borg je napisao: Draki, ko uobicajeno covek na koga mozes da racunas, mene pomogao za Split, a evo i Miletu za BL Lep provod zelim svima tamo Tu sam za svakoga Naucen sam da budem covjek a uz to sam jos i putik pa ko velim kako cinio tako mi se vracalo Sale valjda ove godine negdje popijemo koju Plan mi je u junu da se spusim malo na jug Srbije pa mozemo da se nadjemo negdje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fitsensei 38 Napisano Januar 27, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekih informacija ko ce svirati? Prosle godine je bilo izvanredno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Januar 27, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, fitsensei je napisao: Ima li nekih informacija ko ce svirati? Prosle godine je bilo izvanredno Idemo i ove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Januar 27, 2018 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, ws_woolf je napisao: Idemo i ove? Ja sam vec tamo ahahaha 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fitsensei 38 Napisano Januar 27, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Januar 28, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan On 1/27/2018 at 7:50, draki je napisao: Tu sam za svakoga Naucen sam da budem covjek a uz to sam jos i putik pa ko velim kako cinio tako mi se vracalo Sale valjda ove godine negdje popijemo koju Plan mi je u junu da se spusim malo na jug Srbije pa mozemo da se nadjemo negdje Ja se vracam sa Sardinije 3ceg Juna, i tu sam do augusta. Naravno, kratki izleti do juznu Srbiju ce da budu, tako da racunam na onu kafu od prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FAJDA 3 Napisano Januar 28, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: SUZUKI GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, ove godine ce verovatno doci i omalena ekipica iz NS i okoline... Prica se o Banjalucankama, valja ih upoznati! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fitsensei 38 Napisano Januar 28, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nalazimo se ponovo u etno selu, da se okrepimo sa hladnim Nektarom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Januar 28, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, fitsensei je napisao: Nalazimo se ponovo u etno selu, da se okrepimo sa hladnim Nektarom Sada bi mogli i po dva da roknemo,brze ce da stignemo imacemo vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fitsensei 38 Napisano Januar 28, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Malo nam se povecala putna brzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...