john314 629 Napisano Mart 17, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan danas presao oko stotinjak km pa resio da proverim ptrosnju goriva.Dakle otkad sam stavio oroginal auspuh [nasao sam stari polovan]potrosnja je pala sa 5.8-6 itara na 4.5-4.7..neverovatno sta auspuh uradi sa dvotaktnom masinom.Perfomanse su ostale iste cak mislim da mi u petoj bolje ubrzava..veliki pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Mart 17, 2017 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Kakav auspuh si imao pre originala? Ja planiram da uzmem onu madjarsku kopiju originalnog auspuha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Mart 17, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan vidi u nasi ljubimci -moj motor...pozz Ako ne mozes da nadjes original kupi madjarski bolji je nego neka budzevina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i sportska varijanta madjarskog auspuha ( sa pojacanim konusnim prvim delom ) . Bolja je , ali i skuplja za oko 70 % od standardnog . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Mart 18, 2017 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Dali se oseti neka razlika u vožnji sa običnim madjarom i tim sportskim? I ono najbitnije zvuk,prija mi onaj originalni mz zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 19, 2017 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Kod 2t motora bitan je taj konusni deo , to mu zbog povratnog pritiska daje dodatnu snagu . Dobija na obrtnom momentu povecanje , time i ubrzanje i krajnju povecanu brzinu . Zvuk ostaje , jer lonac ( deo zadnjeg auspuha) odradjuje svoj deo : utisanje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...