Dur 0 Napisano Mart 10, 2017 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje svecice staviti na xr-400? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 11, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ti to pazario? Daj koju sliku. Svećice: DPR8Z ili X24GPR-U. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Mart 11, 2017 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.manualedereparatie.info/en/download/Honda-XR-400-R-Service-manual.html U sredini imas ispod srednje slicice pise Download, tu klikni i imas sve sto ti treba. Slikeee daj da vidimo tog Moniera ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dur 0 Napisano Mart 11, 2017 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, iako ga malo posedujem, u svom odsustvu moji ukucani su ga palili iako ne znaju to i verovatno natopili, mislim da je presisao i da je natopljena svecica, probao sam svacim da razvijem svecicu ali prosto ne da, sada vidim da mora specijalni njevov kljuc koji ja nemam, sta raditi? Pomoc hitno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 12, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti 18mm cevasti ključ. Nije to nikakav specijalni alat, ima ga u skoro svim prodavnicama alata ili auto delova. Možeš i ključ za gedoru da prestružeš, malo ga stanjiš spolja. To što je presisao - zavrni gorivo i ispusti ga na šrafić na dnu lončeta karburatora. Dobro ga izverglaj, odvrni gorivo i probaj. Možda pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 14, 2017 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan kolega imas na forumu moj broj telefona...pozovi me kad budes pored motora, a pre nego sto se uhvatis alata....mozda uspem da ti pomognem. I ja sam imao tih problema, dok nisam shvatio da je to u stvari XR... i da to nisu problemi, vec postovanje procedure paljenja te azdaje Sva sreca, pa sam imao koga da smaram (hvala Kvarisi i Busmanu na strpljenju )... ako je tehnika ista ili slicna...pomoci ce ti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 14, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije neka velika tajna magija kaži da i mi ostali čujemo. Kontam da je sličan princip. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Mart 14, 2017 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zatvoris gorivo, odvrnes gas, stisnes dekompresor i kurblas vise puta, da proguta visak goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 15, 2017 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ne zatvaraj gorivo, jel posle za paljenje kad odvrnes...ako ponovo ne upalis iz prve...opet ce da presisa.... Ja sam imao Mikuni karb, sto nije fabricki i mnoogo je bolja varijanta. Iz price sa ljudima koji su takodje imali XR-a, sa fabrickim karbovima uvek imaju veci problem..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 15, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zatvaraj gorivo, jel posle za paljenje kad odvrnes...ako ponovo ne upalis iz prve...opet ce da presisa.... Ja sam imao Mikuni karb, sto nije fabricki i mnoogo je bolja varijanta. Iz price sa ljudima koji su takodje imali XR-a, sa fabrickim karbovima uvek imaju veci problem..... Mikuni sa šiberom i pumpicom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Mart 20, 2017 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo prvo sa DR 350 a sada sa XR 400, posle dugog stajanja motora Zatvorim slavinu i ispustim svo gorivo iz karburatora, pa otvoris slavinu pa kreces sa kurblanjem. Savet od Hondinog servisera da motori koji imaju slavinu obicno na kraj sezone, ili koji se ne voze redovno,*duga pauza,zatvoriti slavinu i ostaviti da motor radi dok ne potrosi svo gorivo iz karburatora, radi lakse startovanja posle dugog vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Mart 20, 2017 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja sam vlasnik iz CH tog XR a jedan je jos kod mene, jer sam imao 2 takva motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...