Malenov 92 Napisano Mart 7, 2017 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Kolega bajker iz Splita zeli da kupi nosac za kawu od mene. Gledamo da ga ne izadje transport koliko i sam nosac. Pa ako ima neko ko ide a zeleo bi da pomogne da ponese nosac torbe. Bio bih jako zahvalan i casto bih dobrom punjenom pljeskavicom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 7, 2017 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Imas ceste autobuske linije od BG-ST, pa mu tako posalji. On saceka bus u ST i preuzme. To ti je najlakse i najbrze. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Mart 9, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sa LASTINE stanice svako vece u 20:20, tako nesto. Vozi LASTA i AP POZEGA. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Mart 9, 2017 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je realno i pare da mi posalje po vozacu? buduci da vozaca ne poznajemo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Mart 10, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Realno je izvodljivo, provereno vise puta u praksi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 10, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Izvodljivo je sigurno jedino ti je moj savet da on nadje vozaca i po njemu posalje novac a ti ovde samo predas nosac istom . Racunajte minimum 10 eura za sofera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Mart 11, 2017 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Novac ti uplati western unionom, ti posaljes busom i on dole saceka i casti vozaca. Ja tako radim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Raspitao se. Kaze da ce da ga izadje 25e provizija na 25 kojih treba da posalje... (western) A nece prvi da posalje pare zato sto nema poverenja u vozaca... Kao da nadjem nekog koga poznajem... Tako da smo u pat poziciji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Mart 12, 2017 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Izvodljivo je sigurno jedino ti je moj savet da on nadje vozaca i po njemu posalje novac a ti ovde samo predas nosac istom . Racunajte minimum 10 eura za sofera. Ja sam slao i dobijao delove za motor iz Frankfurta, Trebinja i uvek davao po 5e vozaču a donosio mi je i kabaste stvari poput opruga za prednje vile itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...