Lazar Vukmanovic 3 Napisano Mart 5, 2017 U prolazu, 45 postova Lokacija: Ljig-Dici Motocikl: Tomos Apn 6 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Imam mali problem razmisljam sta da kupim I gledam I gledam I vidim lepotu mz 150 lux 1991 I pitanje kakvi su motori cuo sam da se brzo kvare I NEVREDE NICEMU!!! dami le to istina pomozide za sad imam Apn 6 I svide mi se pa ocu da povecam igru. Hvala na pomoci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Mart 5, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koji su ti rekli da se MZ brzo kvari nemaju pojma o cemu pricaju, i ucini sebi uslugu i nemoj nise nikad da trazis savete od njih.Vrednost im je vremenom naravno opala, jer su i novi bili dosta povoljni, ipak su to motori od 25-30 godina, samo gledaj da kupis neki ocuvan primerak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Mart 6, 2017 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Tako su imeni govorili ali sam ipak kupio.Ja sam mog vozio 3 godine i sad mu treba malo ulaganja pa ce odmarati ovo leto,jer cu voziti drugi.Motor je dobar i nema razloga da ne kupis Mz-a.Prati malo oglase a mozda ce se javiti neko sa foruma ko bi prodao MZ-a. Inace sam se lepo navozao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar Vukmanovic 3 Napisano Mart 6, 2017 U prolazu, 45 postova Lokacija: Ljig-Dici Motocikl: Tomos Apn 6 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Aha pa ja sam gledao neke forume I na dosta njih je bilo da nevaljaju ali hvala I naj verovatnije cu da kupim jedan I jos jedno pitanje koliko masina pije na 100 km Jer to trazim svuda I nemogu da nadjem. Hvala svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Mart 6, 2017 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bolje 250 nadji, odllican motor, ne kvari se ako nije izdrndan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar Vukmanovic 3 Napisano Mart 6, 2017 U prolazu, 45 postova Lokacija: Ljig-Dici Motocikl: Tomos Apn 6 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da mz 150 250 trose isto pa ok ali neznam dal da kupim mz 250 posto mz 150 kosta neki pun stuplji od 250 I to me buni nema sanse da jaci motor jeftiniji od slavijeg a jos je I mladji???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar Vukmanovic 3 Napisano Mart 6, 2017 U prolazu, 45 postova Lokacija: Ljig-Dici Motocikl: Tomos Apn 6 2010 Prijavi odgovor kao problematičan I da dali je menjac na mz bobar ili los Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevanče 6 Napisano Mart 6, 2017 Stevan, 59 postova Lokacija: Bajevac Motocikl: MZ ETZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se premisljao da li da ga kupim i kupio sam ga, ali etz 125. U poredjenju sa drugim motorima po njegovoj kubikazi on nije brz, ali zato ima dosta vise snage. Moj je bio u losem stanju pa ga sad detaljno sredjujem, dovi u odnosu na tomosa jesu skupi, ali u odnosu na japance nisu uopste. Inace je jako zahvalan motor, ne kvari se, ima veoma precizan menjac, a nije ni puno tezak. E jedino su mu gume problem, tj zadnja jer je 16 coli i bas su retke da se nadju da se kupe 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar Vukmanovic 3 Napisano Mart 6, 2017 U prolazu, 45 postova Lokacija: Ljig-Dici Motocikl: Tomos Apn 6 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi sazno sam dobre strane mz a lose moze to mislim da bi va tema pomogla I drugima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar Vukmanovic 3 Napisano Mart 6, 2017 U prolazu, 45 postova Lokacija: Ljig-Dici Motocikl: Tomos Apn 6 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi pomogli drugima I meni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 8, 2017 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne valja MZ pogotovo kad upali na 3 kurblu posle 6 meseci stajanja... (etz 150) A kostaome kao pola dobrog apenca.. A taj 250 to teski krs navozao me samo 55.000km i 8 godina.. Sve sto radi kvari se, jedina razlika je u tome koje delove stavis i ko to popravlja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Mart 8, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan tako je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar Vukmanovic 3 Napisano Mart 8, 2017 U prolazu, 45 postova Lokacija: Ljig-Dici Motocikl: Tomos Apn 6 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Cek dali da kupim mz ili ne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 8, 2017 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Cek dali da kupim mz ili ne A da se prvo predstavis, odakle si, koje si godiste, sta bi radio sa motorom, jel ti poznata mehanika?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Mart 8, 2017 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemas strpljenja za stelovanje platina i karburatora MZ nije motor za tebe 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8572 Napisano Mart 8, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemas strpljenja za stelovanje platina i karburatora MZ nije motor za tebe ne znam da sam imao nekih problema sa tim. A kao i kolega prešao sam preko 50.000km sa njim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 8, 2017 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemas strpljenja za stelovanje platina i karburatora MZ nije motor za tebe Na 150-ci nisam to stelovao od kako sam kupio, a vozio sam ozbiljiji offroad sa njim.. Kako mi motorce stoji vec nekoliko meseci tj. provozam ga po kraju par puta mesecno tek da se okrenu tockovi a stigao jos jedan Mz koji ce biti novi projekat,resih da ga prodam ovog.U pitanju je moj etz 150. Motorce u dosta dobrom stanju,ima par sitnica ali nista ozbiljno.Nedostatke cu nabrojati:akumulator(ima ga ali je los) lanac u motoru bi valjalo zameniti cuje se malo ali ne cese o deklu,na sedistu par savova popustilo,rucica prednje kocnice polomljena ali ce to biti sredjeno.Sve ostalo u ok stanju.Na njemu je zadnja guma malo nizeg profila(ne izleda bas lepo sa njom ali zato je odlicna u voznji)a dajem i jos jednu gumu originalnih dimenzija koja je dobra.Motor je na mom imenu,registracija istekla. Cena je po meni simbolicna 200e,bolje da ga neko vozi nego da skuplja prasinu kod mene.A evo slicica. _DSC0191 by Šumi Zmajček, on Flickr _DSC0106 by Šumi Zmajček, on Flickr Stim sto sam samo promenio gumu, a ceka se i prednja samo da je stavim napred i enduro korman.. oko mehanike nist nisam cacnuo od kako sam ga sa drugarom dovezao iz Valjeva u februaru 2016.. Sad je doduse malo losije izgleda, ima rane na auspuhu od sumskog kamenja.. al ideeeee... Juce upalio i provozao, a nije bio paljen od Novembra! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar Vukmanovic 3 Napisano Mart 8, 2017 U prolazu, 45 postova Lokacija: Ljig-Dici Motocikl: Tomos Apn 6 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Lazar Vukmanovic iz ljiga pored valjeva mehanika mi neide ali znam dado popravim I imam 17 al u jonu punim 18 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar Vukmanovic 3 Napisano Mart 8, 2017 U prolazu, 45 postova Lokacija: Ljig-Dici Motocikl: Tomos Apn 6 2010 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sad jos vise neznam sta da radim bolje sam znao pre nego sto sam pito neko kaze ekstra motor a drugi sranje pa jel dobar motor ili nije to trazim I to je to ljudi pa posle se raspravljte hvala ☺ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 8, 2017 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je MZ dobar motor ! Mogao bih na dugacko i na siroko to da obrazlazem i objasnjavam , ALI , eto neka moja rec o 35 godina iskustva sa MZ motociklima neka bude garancija verodostojnosti misljenja . 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar Vukmanovic 3 Napisano Mart 9, 2017 U prolazu, 45 postova Lokacija: Ljig-Dici Motocikl: Tomos Apn 6 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro cu cekam da I drugi odgovore hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8572 Napisano Mart 9, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a da malo poradiš na obrazovanju, gramatici? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 9, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta će ti veći dokaz od toga da se i danas voze primerci iz 60-tih, 70-tih, 80-tih godina i to ne samo kod nas već u celom svetu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Mart 9, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan MZ je dobar motor, kupi ga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Mart 9, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mante se ljudi corava posla. Gluvom saputati i coravom namigivati uzaludan je posao. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...