neshitza 0 Napisano April 9, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Pochivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 9, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Sale, BaDzeS je verovatno mislio da momak tog dana nije stigao na Grobnik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 9, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne mislim na Badzesa,to je izjava novinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano April 9, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja i siroki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 9, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i njegovim bajkerima...nek mu je laka zemlja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 10, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 10, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru druže... Svaki post u crnoj hronici me podseti koliko treba imati sreće i ne pojaviti se u njoj. Oprez je majka mudrosti... Koliko sam samo imao sreće što mi se izletanje sa puta desilo na fruškoj gori u proleće po vlažnoj i vekanoj zemlji... da sam izleteo u nekom kršu, sumnjam da bih ovo pisao. Ali mi je to bila škola da od mudića pređem u bezmudiće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 11, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan nemogu da verujem zabezeknuo sam brate moj pocivaj u miru dopisivali pomaga mi da pronadjem zelenog z750 u hrvackoj ali nismo uspeli. imali smo istu boju motora ubedi me je da uzmem metro narandzastu kao na njegovom zxr6 posto nigde nisam nasao zeleni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano April 14, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...