Jump to content

Moto Zajednica

Balki

Recommended Posts

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Nisam mogao da se setim ko je po nadimku, kada sam usao u profil i video sliku iz avatra... :'( Počivaj u miru druže...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest Borko_smorko

Sad sam saznao. Ova vest me skenjala maksimalno. :'(

Retoko vedar lik, uvek raspolozen za salu i zajebanciju sa mnogo smisla za humor. Planirao je da dodje u Bg da poseti rodbinu, trebao je motor kod mene u garazu da ostavi. Uvek sam rado menjao sa njim poruke na facebooku, gmailu, forumima. Bio je pun zivota, jos ne mogu da verujem da se ovo desilo. Neka mu je laka zemlja. Saucesce porodici i prijateljima.

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: CB1000R i B-KING

sad sam video kod hrvata kako je nastardao.

Članak iz novog lista (pretipkan):

TOMIĆI - Jučer u 10.47 sati u Policijskoj postaji Vrbovsko primili su dojavu o teškoj prometnoj nesreći nadomak naselja Tomići, a strahovanja o najgorem ishodu obistinila su se nepunih sat kasnije, kada se doznalo da je u kolima Hitne pomoći na putu do riječke bolnice preminuo mještanin Jaske Ivan Balić, 25-godišnji vozač "kawasakija" zagrebačke registracije.

Dojava policiji govorila je o izlijetanju sa ceste, a po dolasku na mjesto nesreće, vozač i njegov motor izvučeni su iz sedam-osam metara duboke udoline uz staru cestu Rijeka-Zagreb. Već tada je bilo vidljivo da su ozljede nesretnog Balića iznimno ozbiljne. Kada je stigla Hitna pomoć krenulo se prema Rijeci. Nažalost, nije se više ništa dalo učiniti...

Na mjestu tragedije zatekli smo petoricu motorista među kojima su bila i dvojica Balićevih poznanika, od kojih nam je jedan rekao:

- Krenuli smo jutros prema Grobniku s namjerom da gledamo utrke. Odlučili smo se za "staru cestu" jer je po njoj veći užitak voziti. Nakon dvadesetak minuta vožnje pretekla nas je skupina mnogo jačih motora. Nažalost Ivan je krenuo za njima i odvojio se od nas. Mi nismo htjeli forsirati jer se s tako jakim motorima nema smisla natjecati. Desetak minuta nakon što je krenuo za njima, naišli smo na mjesto nesreće. Ivan i njegov motor bili su već izvučeni iz udubine i ležali su kraj oštećenog prometnog znaka. Što se dogodilo ne znamo, nitko nam nije rekao. Je li išao prebrzo, je li naišao na pijesak ili ga je nešto drugo omelo, nismo uspjeli saznati, rekao nam je vidno potreseni Balićev poznanik.

Tragedija se dogodila u prvom velikom zavoju neposredno nakon table koja označava kraj naselja Bunjevci. Na tom je mjestu znakom dobro označeno ograničenje brzine na 50 kilometara jer zavoj opasno visi i ući u njega s 80-90 km na sat sigurno nije preporučljivo. S kolikom je brzinom Balić ušao u taj zavoj, ostaje nepoznanica. No, očigledno je da je bio iznenađen jer nigdje na cesti nema tragova kočenja. Dojam je da je Balić jednostavno katapultiran s ceste i u punoj brzini izletio u udubinu punu drveća i kamenja. Udarci koje je pritom zadobio bili su preozbiljni da bi preživio.

Ivan Balić nikad nije stigao na Grobnik, a njegova smrt trebala bi biti opomena svim ostalim motoristima čija je sezona upravo počela. "Stara cesta" od Karlovca prema Rijeci lijepa je za vožnju, ali na nizu mjesta i vrlo, vrlo opasna.

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

Zbogom!

Evo njegovog potpisa:

"Ama et fac, quod vis." - Voli i radi što želiš

"Dum spiro, spero." - Dok dišem, nadam se

:'( :'( :'(

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Btrate nas, pocivaj u miru.

Neka su ti vecni putevi nebeski!

• drkadzija, 1224 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Tragedija ...............Neka su ti ravni putevi nebesk, Saučešće porodici.

• Svrati ponekad, 357 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000

sad sam video kod hrvata kako je nastardao.

Članak iz novog lista (pretipkan):

TOMIĆI - Jučer u 10.47 sati u Policijskoj postaji Vrbovsko primili su dojavu o teškoj prometnoj nesreći nadomak naselja Tomići, a strahovanja o najgorem ishodu obistinila su se nepunih sat kasnije, kada se doznalo da je u kolima Hitne pomoći na putu do riječke bolnice preminuo mještanin Jaske Ivan Balić, 25-godišnji vozač "kawasakija" zagrebačke registracije.

Dojava policiji govorila je o izlijetanju sa ceste, a po dolasku na mjesto nesreće, vozač i njegov motor izvučeni su iz sedam-osam metara duboke udoline uz staru cestu Rijeka-Zagreb. Već tada je bilo vidljivo da su ozljede nesretnog Balića iznimno ozbiljne. Kada je stigla Hitna pomoć krenulo se prema Rijeci. Nažalost, nije se više ništa dalo učiniti...

Na mjestu tragedije zatekli smo petoricu motorista među kojima su bila i dvojica Balićevih poznanika, od kojih nam je jedan rekao:

- Krenuli smo jutros prema Grobniku s namjerom da gledamo utrke. Odlučili smo se za "staru cestu" jer je po njoj veći užitak voziti. Nakon dvadesetak minuta vožnje pretekla nas je skupina mnogo jačih motora. Nažalost Ivan je krenuo za njima i odvojio se od nas. Mi nismo htjeli forsirati jer se s tako jakim motorima nema smisla natjecati. Desetak minuta nakon što je krenuo za njima, naišli smo na mjesto nesreće. Ivan i njegov motor bili su već izvučeni iz udubine i ležali su kraj oštećenog prometnog znaka. Što se dogodilo ne znamo, nitko nam nije rekao. Je li išao prebrzo, je li naišao na pijesak ili ga je nešto drugo omelo, nismo uspjeli saznati, rekao nam je vidno potreseni Balićev poznanik.

Tragedija se dogodila u prvom velikom zavoju neposredno nakon table koja označava kraj naselja Bunjevci. Na tom je mjestu znakom dobro označeno ograničenje brzine na 50 kilometara jer zavoj opasno visi i ući u njega s 80-90 km na sat sigurno nije preporučljivo. S kolikom je brzinom Balić ušao u taj zavoj, ostaje nepoznanica. No, očigledno je da je bio iznenađen jer nigdje na cesti nema tragova kočenja. Dojam je da je Balić jednostavno katapultiran s ceste i u punoj brzini izletio u udubinu punu drveća i kamenja. Udarci koje je pritom zadobio bili su preozbiljni da bi preživio.

Ivan Balić nikad nije stigao na Grobnik, a njegova smrt trebala bi biti opomena svim ostalim motoristima čija je sezona upravo počela. "Stara cesta" od Karlovca prema Rijeci lijepa je za vožnju, ali na nizu mjesta i vrlo, vrlo opasna.

Pravi tekst!

Svaka ovakva nesreca moze imati samo jednu korist, da mi preostali na dva tocka izvucemo pouku i sto duze ostanemo u sedlu!

Iskreno mi je zao coveka, ali se nadam da ce svi koji procitaju gornji citat nesto nauciti i da ce biti manje tekstova u crnoj hronici.

• Drug član, 1777 postova

Ne znam sta da napisem, stvarno strasno. Culi smo se par puta telefonom, i preko poruka, imao je zelju da upozna Komu i mene, pratio je nase putovanje svakodnevno. Tragedija, tragedija... Stekao sam utisak vedre osobe, koja voli zivot, ali nazalost necu je upoznati licno...

Pocivaj u miru i neka ti je laka zemlja  :'(

• Svrati ponekad, 208 postova

:( Saučešće...  kako  je tužna ova rečenica iz BaDzesovog posta: Ivan Balić nikad nije stigao na Grobnik, a njegova smrt trebala bi biti

opomena svim  ostalim motoristima čija je sezona upravo počela.

• , 1322 postova

:( Saučešće...  kako  je tužna ova rečenica iz BaDzesovog posta: Ivan Balić nikad nije stigao na Grobnik, a njegova smrt trebala bi biti

opomena svim  ostalim motoristima čija je sezona upravo počela.

ovo je greska,Balki je dosta puta bio na Grobniku  >:(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja