Mario Gsr 92 Napisano Februar 24, 2017 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Parking senzori, novi. Kupio sam ih za sebe, nikad montirani. Ako nekom trebaju cena je 10e. U kompletu dobijate: -Displej koji ima u sebi integrisan zvucnik -4 senzora, modul -Kabal za napajanje -Burgija za busenje branika Boja senzora: -Crna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 24, 2017 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan I ja uzeo isti komplet nabavio sad vec ima 6 godina eno ga stoji jos uvek, nije valjda da sad ovo ide za 10e hahha, Uzas, a 6 godina nije preterano puno realno, tehnologija pokida! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Februar 24, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imam iste ovakve. Platio sam ih u Bugarskoj oko 6-7 €, sljakaju za sve pare preporuka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Februar 25, 2017 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Senzori su pronasli novog vlasnika, tako da moze LOCK. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...