yogibear 15578 Napisano Februar 23, 2017 Drug član, 1785 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze kupujem Jamahin supermoto WR125X. Bitno da je motor sto noviji i da je veoma dobro ocuvan i odrzavan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Februar 24, 2017 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga ganjao da kupim, ali to mozes samo uvesti iz neke druge drzave. Rijetko ces naci da ga prodaju kod nas Послато са GT-I9505 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15578 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 1785 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vidim i ja da cu je tesko naci polovnu kod nas. Bar da znam nekog pouzdanog i strucnog ko uvozi polovne motore da mi je dotera od preko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...