NikolaTara 0 Napisano Februar 19, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Užice Motocikl: Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,kupio bih Hondu NX 250 Dominator za sebe,bitno je samo da je motor dobar nisam mehanicar da ga pravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Februar 19, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo su retki, ko ga ima ne prodaje ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaTara 0 Napisano Februar 19, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Užice Motocikl: Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se u potpunosti ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 21, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Retke su. Moj zet kupio jednu pre 3 godine u Aleksandrovcu pa je letos prodao predhodnom vlasniku, da ne poveruješ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Februar 21, 2017 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako, retke i voljene. Imam jednu ali bih pre prodao sve ostale točkove nego nju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...