BojanFZR 0 Napisano Februar 14, 2017 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Imam Hondu f2 95 god,desni semering na prednjim vilama pusta ulje ali jako malo nakon 10ak dobrih kocenja,takodje i gornji most stoji malo udesno a motor ide ravno (toliko malo da se jedva primeti),da li je to samo do semeringa ili je mozda i stap kriv,kako proveriti i koliko otprilike kostaju semerinzi i ulje? Da napomenem semering na levom stapu ne pusta ulje i kad naglo kocim motor malo vuce u desno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Februar 14, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Procureli ti semerinzi...obicno se menjaju u paru...imas ih kod Mileta u motohause...menjaju se semerinzi...kao i ulje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanFZR 0 Napisano Februar 14, 2017 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Aha,malo mi cudno sto je samo desni proceureo i sto taj most stoji ukrivo kad vozim,nissm nikad imao takvih problema pa ne znam,a ne bih bas da me majstori oderu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Februar 14, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Ne riknjavaju u paru, hehe...to sam odradis, nadji na netu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanFZR 0 Napisano Februar 14, 2017 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije problem ni da platim majstora ali samo da znam sta je,da mi u suprotnom ne naplati jos 4 ne postojeca kvara Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...