skrdz93 0 Napisano Februar 14, 2017 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Da li poznajete nekoga ko se bavi uvozom motora iz Italije u Srbiju? Planiram kupovinu Aprilie Dorsoduro 750, pa me zanima koliko bi sve to kostalo i koji je proces uvoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1233 Napisano Februar 14, 2017 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/112097-kupovina-maxi-ja-iz-italije/ Moj post od pre nekih godinu dana,pa ima zanimljivih odgovora. Procitaj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skrdz93 0 Napisano Februar 14, 2017 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Februar 14, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Poz, jel mora bas Italija, kontam domaca proizvodnja, jeftinije bla bla? Imam toplu preporuku za coveka iz Vladimiraca okolina Sapca, licno sam od njega kupio motor pred kraj sezone 2016, covek doterava motore iz Svajcarske i stvarno su perfektni, veoma ozbiljan trgovac. Zove se Denis, ako si zainteresovan mogu ti proslediti br.!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skrdz93 0 Napisano Februar 15, 2017 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora Italija. Ona mi je pozeljna jer imam tamo rodbinu, ali mi je najbitnije da motor bude dobar, tako da su sve opcije u igri. Moze broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Februar 15, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora Italija. Ona mi je pozeljna jer imam tamo rodbinu, ali mi je najbitnije da motor bude dobar, tako da su sve opcije u igri. Moze broj. Denis 064/202-64-75, pored mene ima jos par zadovoljnih Denisovih musterija na forumu, motori su uglavnom od prvih vlasnika i sa kilometrazama do 30.000km i ne uzima motore koji nemaju fabricke auspuhe i koji su "budzeni". Pozovi ga, veoma je komunikativan i slobodno reci da ti je dao br Aleksandar iz Sapca sto vozi FJR-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skrdz93 0 Napisano Februar 15, 2017 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vazi. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...