Lenko 60 Napisano Februar 13, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Gde se kod nas mogu naći folije za farove ? I koliko je pametno stavljati foliju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Februar 13, 2017 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Gde se kod nas mogu naći folije za farove ? I koliko je pametno stavljati foliju ? Evo https://www.google.com/search?client=firefox-b&q=folija+za+farove&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwjln_mT24zSAhUGVxoKHVoLCV0QvwUIGCgA&biw=1280&bih=887 A da li je pametno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8207 Napisano Februar 13, 2017 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljam na farove od kola da stavim providnu jer sam kupio nove pa da ih malo zaštitim od matiranja. U boji nikako, totalno sam protiv bilo kakvog preinačivanja tvz. svetlostih grupa, pogotovo zatamljivanje iz istetskih razloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Februar 13, 2017 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bar će biti iskreni kad kažu "izvini, nisam te video". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 13, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan na Galenici cekam da predjem ulicu i u daljini vidim auto koji ide ka meni jako brzo medjutim kao da ide u rikverc,stanem ja ipak sacekam. Gledam nemoguce da ide ovako brzo u rikverc kad ono covek na farovima ima tu crvenu foliju,prvi put u zivotu sam to video. Mislim da nikako nije pametno,moze nekoga zbuniti dovesti u zabludu da se krece vozilo u rikverc i zbog toga doci do problema. A i zabranjeno je zakonom sa razlogom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3102 Napisano Februar 13, 2017 Drug član, 1062 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ali najkriminalniji potez je kad seljaci zatamne, prelijepe, šta već, zadnju svjetlosnu grupu, pa ti nit vidiš da koči, nit da je dao žmigavac... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...