Jump to content

Moto Zajednica

Akcija dobrovoljnog davanja krvi - Beograd 1. Maj 2008

Recommended Posts

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Par fotografija i od mene...

WnDvY_dsc0028eh3.jpg

Hvala Gago i Bane45 za ove profi fotke. Kad je krenuo defile, ja sam otisao kuci da se ne vozim za Vama kolima. Cim sam krenuo, pozalio sam sto nisam ponudio Gagi da je vozim i da joj bude lakse da fotka, a ne da se muci sa motora. Ipak, profi ruci ocigledno nije bio problem ni ovako.  :)

Motoholiću, ovo je za mene bio predivan trnutak kada sam nupoznao Ivanu (MelloLeitao) i Josipa (Svakak). Siguran sam da o njima sve znas i MZ Sveta i one predivne price koju je Ivana napisala.  :)

Levo na slici je Shejtan u punoj opremi - pravi bajker sa A kategorijom i kornjacom ispod jankne. ;)

Ipak bih rekao da smo malo stidljivi na direktnom upoznavanju u ovakvim situacijama. To mi je malo cudno jer 'ovde' bas lepo i otvoreno komuniciram o mnogim temama. Ali dobro, mislim da ce mo svi traziti cesca okupljanja, jer nam ocigledno svima prija.  :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 316 postova

Ipak bih rekao da smo malo stidljivi na direktnom upoznavanju u ovakvim situacijama. To mi je malo cudno jer 'ovde' bas lepo i otvoreno komuniciram o mnogim temama. Ali dobro, mislim da ce mo svi traziti cesca okupljanja, jer nam ocigledno svima prija.  :)

Nemoj to da te cudi, koliko sam ja skontao iz postova (mozda gresim) ovo je tek prvo okupljanje (ili jedno od prvih) ljudi sa ovog foruma. To je sasvim normalno. Ja sam administrator na jednom drugom forumu, posvecenom jednoj nasoj muzickoj grupi. Prvi put kad smo se okupili, bili smo i vise nego "stidljivi", tacnije malo rezervisani prema svakom. Kako je vreme odmicalo, sve smo se vise i vise druzili. Sad, posle godinu i 6-7 meseci, redovno se cujemo izmedju sebe, odlicno organizujemo odlazak na svirke i prevoz do gradova gde se odrzavaju. Tako da je potrebno samo malo vremena da se ljudi oslobode i to je to ;-).

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

E meni je bilo superiska, puno ljudi sam upoznao, ali avaj matora glava slabo pamti imena!!,Izvinjavam se svima kome nisam zapamtio ime, a ko nije zapamtio moje da ponovim Mihac!! ( cini mi se da sam jedini bio sa dugom kosom?? na ledjima  slika sa natpisom "CHROME DIVISION' Doomsday Rock'n'Roll), zao mi je sto nisam mogao u defile zurio sam sa Dukijem kuci. :'(

• U prolazu, 4 postova

evo i najmladjeg bikera na skupu, jes da se ogreb'o za bike (pozdrav za vlasnika) ali polako ... bitno je da se krenulo. Slede ribe, pivkana i naravno benzin u usima!!

post-3545-1287899668208_thumb.jpg

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Svakak redi neke sajle kod Vuje ??? Mislim da je Svakak pobedio Sve! Najdalju voznju imao, i jos tovar pozad (vozio devojce)i!! plus kazna, bravo Svakak!!!

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Evo i ja da se javim... tek sam sad stigao posto sam da DDK isao direktno u SM.

Drago mi je da smo se okupili u ovakvom broju i sto je akcija protekla odlicno. Mislim da mozemo biti ponosni na ovo sto smo odradili. Pozdrav svima, slike sutra, sad odoh da se odmaram.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ne mogu da se setim boljeg pasulja od ovog. Sta su mu radili ne znam, ali prosto covek ne zna kad je dosta... Motore je cuvao covek kojem nedavno umalo ne oterase motor (pretezak) tako da je situacija bila pod kontrolom.  ;D ;D Video sam Djuru, Jelenu i naslednika koji ne raguje na rec ROSSI ali zato na STONER mase rukicama. Upoznao sam Grofa, Marokanca, Misa-Pei, Josku, Benjamina (3 puta), Svakaka (nisam video lepsu polovinu), Zodiaca i mnoge druge. Video sam kako GoranTini unistava 3 tanjira pasulja... Zao mi je sto nisam mogao da ostanem za defile, morao sam dalje na put, a cekao je i rucak kod Gorana...

E, da, doktorka je bila sjajna (!!!) samo se cudila sto svi kojima je merila pritisak isti imaju povisen... Dosao bih sutra da dam krv opet... naravno, ako bude i pasulj  :D Inace, meni je ovo bilo 95-to davanje krvi. :)

PS. Jel' se onaj covek vozi sa onim zvucnicima u kolima ili ONO sluzi samo za ovakve manifestacije?

• Zainteresovan, 695 postova

Ne mogu da se setim boljeg pasulja od ovog. Sta su mu radili ne znam, ali prosto covek ne zna kad je dosta...

:D

IMG_3378_2.JPG

... Benjamina (3 puta)

jel :D ? ma to mora da je Dule kriv ja se sećam samo 1

... doktorka je bila sjajna (!!!) samo se cudila sto svi kojima je merila pritisak isti imaju povisen...

da ...  :-[ ... hebiga a Pauk nije hteo sa nama :D :D :D

IMG_3370_2.JPG

...

a da ... Lalajko u švaleraciji, Afrika je na sve ovo gledala ispod oka!  ;D

DSC00013_2.JPG

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Nisam mogao da prisustvujem akciji, ali mi je izuzetno drago što sam slučajno upao u defile.  ;D ;D

• Drug član, 2245 postova

a da ... Lalajko u švaleraciji, Afrika je na sve ovo gledala ispod oka!  ;D

DSC00013_2.JPG

auuu Lalajko, pa ovaj ti stoji jos bolje od 1100. A da preskocis ti par razreda?

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

auuu Lalajko, pa ovaj ti stoji jos bolje od 1100. A da preskocis ti par razreda?

Ne znam kako, ali kad god sednem na nekog GS-a izgledam mrsaviji (nego sto inace izgledam).

• Drug član, 2245 postova

Ne znam kako, ali kad god sednem na nekog GS-a izgledam mrsaviji (nego sto inace izgledam).

Nisi znao da od modela 1150 imaju i tu opciju? Ja je uzeo...sta znam kad cu da se ugojim pa mi zatreba  ;D

Daj onu sliku sto sam te ja slikao, da vidimo kakav si iz profila :) :)

• Svrati ponekad, 334 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos

Ljudi, ja sam bio zadužen za medije tako da preuzimam punu odgovornost ali s'obzirom na okolnosti mislim da uopšte nije bilo loše. Pojavili smo se na FOX-u, StudioB-u, Politici i Blic-u. Sledeći put ćemo se bolje organizovati, obećavam ;)

• Drug član, 2143 postova

Ljudi, ja sam bio zadužen za medije tako da preuzimam punu odgovornost ali s'obzirom na okolnosti mislim da uopšte nije bilo loše. Pojavili smo se na FOX-u, StudioB-u, Politici i Blic-u. Sledeći put ćemo se bolje organizovati, obećavam ;)

Bili smo i na foto-servisima TANJUG-a i BETA-e. Za sledeci put, ja mogu da organizujem B-92 i RTS, cujemo se na vreme pred sledeci dogadjaj.

;)

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: GS

Ne mogu da se setim boljeg pasulja od ovog. Sta su mu radili ne znam, ali prosto covek ne zna kad je dosta... Motore je cuvao covek kojem nedavno umalo ne oterase motor (pretezak) tako da je situacija bila pod kontrolom.  ;D ;D Video sam Djuru, Jelenu i naslednika koji ne raguje na rec ROSSI ali zato na STONER mase rukicama. Upoznao sam Grofa, Marokanca, Misa-Pei, Josku, Benjamina (3 puta), Svakaka (nisam video lepsu polovinu), Zodiaca i mnoge druge. Video sam kako GoranTini unistava 3 tanjira pasulja... Zao mi je sto nisam mogao da ostanem za defile, morao sam dalje na put, a cekao je i rucak kod Gorana...

E, da, doktorka je bila sjajna (!!!) samo se cudila sto svi kojima je merila pritisak isti imaju povisen... Dosao bih sutra da dam krv opet... naravno, ako bude i pasulj  :D Inace, meni je ovo bilo 95-to davanje krvi. :)

PS. Jel' se onaj covek vozi sa onim zvucnicima u kolima ili ONO sluzi samo za ovakve manifestacije?

Dobro je, ti si video mene, ali su svi ostali videli tebe kako unistavas 8 tanjira. ;D Nije mi jasno kako ti je Djura uopste dozvolio da sednes na bembu sa tolikim stomakom? Da je znao da si toliko jeo sumnjam da bi ti dozvolio, a i ovaj Benjamin sve mora da slika, znam kako ti je... :);)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja