udarniknis 0 Napisano Februar 4, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo. Ja sam Darko i vozim skuter keeway fact 50.Presao 26000km nije otvaran do sada. Imam problem tice se lufta u radilici. Posto spremam svoj skuter za sezonu hteo sam da se posavetujem sa vama da li ima luft u radilici i da je mozda eventualno vreme da menjam svog ljubimca. Snimao sam luft magnetu. Tako mi je drug objasnio koji se malo razume da se gleda luft u radilici, ali ja sam zeleo da pitam nekog od vas koji je strucniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 4, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Predstavio si se kao nov clan sa potecijalnim luftom... dobrodosao na forum! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
udarniknis 0 Napisano Februar 4, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Bolje Vas nasao. Stisla muka.. U nedoumici sam majstor trazi od 70 do 100 e da zameni pa ne znam sta mi je ciniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Februar 4, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Dodaj još i cenu ruku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Februar 4, 2017 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan 30e ruke + delovi?Bocni lezajevi,mozda,klpnjaca a mozda ima lufta u klipu..Ovako na daljinski tesko.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
udarniknis 0 Napisano Februar 5, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze da tera ovako jos ili je zrelo za zamenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Februar 5, 2017 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako motor radi, moze uvek da se tera dok ne stane... E sad kada ce da stane...mnogo faktora zavisi...a da je zrelo zrelo je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 5, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Deder upali ti makinu i snimi zvuk pri radu motora, ima li tad cudnih zvukova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
udarniknis 0 Napisano Februar 5, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan upalicu ga ovih dana sad je je u zimskom snu i postavicu .. A kakva su iskustva sa Peda skuterima. Gledao sam da prodam moj i kupim peda gatto 2014 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Februar 6, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovde na snimku samo vidim luft da se propeler pomera, a magnet ne, skini ti taj propeler pa onda gledaj za luft, i vrti ga levo desno po malo da vidis tako dal ima lufta, ovako sto radis nema veze sa tim sto te muci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
udarniknis 0 Napisano Februar 7, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam majstor mi rekao tako sto sam stavi srafciger gde je klip da ga ukocim i mrdao ventilator i isto se culo tako da je ne mrda ventilator vec sa celim magnetom. Inace skuter sam prodao ovih dana uzeo drugi Peda Gatto i isto tako skljocka kad mrdam propeler s tim sto je skuter star 2 godine i presao 4700km. Sad ako je i on dobio luft u radilici posle 5000km onda ne znam vise ko je ovde lud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Februar 7, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan E bas si se usrecio sa tom Pedom...a mozda i da promenis majstora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
udarniknis 0 Napisano Februar 7, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su ti peda.. uzeo sam ga samo iz razloga sto je nov od prvog vlasnika prva regisracija bila aprila 2015. bio sam malo bojazan jer sam i ja o pedama cuo sve najgore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Februar 8, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Sa Pedom ćeš upoznati sve kvarove i majstore...ne znam nikog ko se usrećio sa njom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Februar 8, 2017 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Legendo to je normal no na svakom skuteru Sent from my F5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
udarniknis 0 Napisano Februar 8, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam vise ni sam. Razni samoprozvani majstori mi kazu ima luft moras da menjas lagere na radilici cena oko 100 e.. Ako je taj luft u magnetu normalna stvar onda da teram pa sta bude... Svakako znace mi vasa iskustva i misljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Februar 8, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Daj nekom ko se razume da proveri, nemoguce god dana motor da procuka radilica, pravi jacu messavinu, ili mu sipaj mu tecnu kompresiju i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
udarniknis 0 Napisano Februar 9, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Hocu najbolje je tako ili da teram dok ne krene da se cuje da melje kao drobilica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Februar 9, 2017 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno isto je se culo i na mom Jonway Astro 150cc 4t skuteru. Ja sam sa druge stane na varijatoru primetio prilikom promene kaisa, bese mi cudno malo taj zvuk kao da se raspao unutra, prosao 5000km nakon toga bez problema, gotovo da sam 100% siguran da su se kod mene cule rolnice u frajlaufu, kod mene nije bio klasican bendiks na zubcaniku varijatora. E sad kod tebe, posto mrdas magnet a ne varijator, ako je u pitanju 2t masina, a cini mi se da vidim klasican beniks na snimku, proveri sa druge strane na varijatoru kako se ponasa i kako se cuje, ti metalni zvukovi se prenose i treba bas da oslusnes odakle dolaze. Ako ti mrdas tako magnet, sa druge strane mrdas i varijator, na njemu je nakacen bendiks, mozda ti tu lupa nesto, mada on treba da bude raskopcan. Posto je sklop 2t masine jako jednostavan, skini lepo varijator skroz, probaj onda da li cakce, ne znam kako ti uljna pumpa radi, gde su zubcanici pa mozda se oni cuju, mada treba da su plasticni, verovatno lupam sada nisam majstor, ali nije tesko da probas.. Jos nesto, magnet odnosno varijator, sme da ima malo lufta kad vuces prema tebi ili guras ka unutra, ne sme da ima ni malo lufta gad ga vuces gore dole, ako se ne varam tebi cakce kad krenes da ga okreces napred nazad, skini poklopac prenosa i onda slusaj, to mi deluje kao zupcanik paljenja, sto je sasvim normalno, i ljudi su navikli da o kinezima sve najgore, zahvalne su to masine i ne crkavaju tako lako, opusteno samo teraj bez brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
udarniknis 0 Napisano Februar 10, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam ovaj skuter uzeo PEDA 2014 godiste i fora je sto se i na njemu tako cuje kod magneta, a jedva presao 4700 km. Tako da je verovatno to normalno kod kineza. E sad imam pitanje za forumase da li da gasim pumpu za ulje na i ako treba da je gasim kako da to ucinim ? da crevo sto ide u karburator samo stavim da ide u posudu sa uljem i da pumpa vrti u krug to ulje? Hvala svima na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...