bijelivuk 0 Napisano Februar 2, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki VN900 (2011) Prijavi odgovor kao problematičan Trazim instrument tablu za Katanu 2000 godiste. Moze i neispravna posto mi treba samo gornja plastika. Tabla izgleda ovako: http://imgur.com/MTNnnKq Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Februar 2, 2017 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega,za iste pare mozes naci i za model od 2001.pa gore, imas onda gratis digitalni sat umesto S znaka.Pogledaj kod Fabijanovica u B.Topoli, mislim da se Zoran covek zove, otac od Dejana sto je vozio stunt.A ako ne, Baja u Madjarskoj, ima sigurno i za duplo manje para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bijelivuk 0 Napisano Februar 4, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki VN900 (2011) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info. Potrazicu pa cemo videti sta ce da ispadne :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Februar 7, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan malo da osvezim bajatu remu kako bi se moglo promeniti svetlo u suzuki gsx600f u kontrolnoj tabli. Znam kako bi ga promeno ali neznam kakvo svetlo ide stavio bi led plavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Februar 7, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 8, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo na temi Suzuki GSXF 750 Vlasnici kolega oce to isto da uradi pa pogledaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 8, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel se mogu naci iste sijalice u boji pa samo zameniti? ili staviti neke led ako bi radile, posto je osvetljenje cesto slabo na starijim motorima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Februar 9, 2019 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Idu T5 i T10 sijalice, ja sam skidao sat, mora da se skinu (olabave bocne plastike), vizir isto, i onda menjas, mozda ti treba sat vremena da se zezas. Ja sam stavio led (aliexpress), pola je crklo, pola i dalje radi. Ja sam na 750f menjao, ali je princip isti. Ne dobija se mnogo na jacini svetla, samo sto je svetlo kristalnije. Moja preporuka da ne stavljas nista drugo sem bele. Ostale boje su dosta slabije vidljive. Nadam se da sam malo pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Februar 9, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti jesi, i ja bi stavio bele posto plave daju iluziju da je mutno. To plavo imam na pojacalu pa mi je taj osecaj a kolko su izdrzljive te bele jel treba neki led ispravljac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Februar 12, 2019 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam stavljao nikakav ispravljac, traju evo vec druga godina. Par komada je riknulo, ali kad sam zamenio dalje su radile normalno. Ipak je to kina i nije neki kvalitet sijalica, ali su makar jeftine, pa menjaj po potrebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...