UzbrdoKoNizbrdo 8 Napisano Januar 25, 2017 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR750 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Z750 2008 god42000 km Pre i posle menjana svecica je neravnomerno radio (mrsio) motor. Na niskim obrtajim se bas oseti i zna da trzne, dok na vecim se skoro i ne oseca... Dizne nisu nikad menjane niti ciscene... Mozda je to razlog... Da li neko ima iskustva sa MOTUL Fuel System Clean Moto i generalno tim vidom ciscenja dizni i sistema goriva..?http://e-mass.rs/proizvod.php?idA=638&LID=6pin9lkl0ruy8m3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Januar 25, 2017 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan mogao bi i servis da se uradi, ventili, sinhronizacija, da se pregledaju creva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UzbrdoKoNizbrdo 8 Napisano Januar 26, 2017 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR750 Prijavi odgovor kao problematičan Radjeni ventili pre 12000 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novakbp 0 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: bijelo polje Motocikl: fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Kupis na pumpi tecnost za ciscenje dizni i uspes u rezeorvar, pola bocice ide na pun.tako dva puta po sezoni i miran si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 3, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kupis na pumpi tecnost za ciscenje dizni i uspes u rezeorvar, pola bocice ide na pun.tako dva puta po sezoni i miran si. Piše na bočici koliko sredstva ide na koliko litara goriva, ni jedan rezervoar nije isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 8, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam jos 2008 imao problem na versisu ,sa diznama.Sam sam ih nepaznjom zaprljao tako sto r sam u kantu u kojoj je bio neki stamparski razredjivac sipao benzin i izazavao neku reaciju-male tackice se zgrudvale.Jedno 3 puta sam pokusavao sa raznim sredstvima u gorivo i nista nije pomoglo,pa sam skino dizne i ocistio za 10e po dizni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UzbrdoKoNizbrdo 8 Napisano Februar 10, 2017 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari!Probacu prvo sa nekom od tih hemija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...