Lug 1378 Napisano Januar 20, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan http://www.telegraf.rs/vesti/2575732-nov-udar-na-vozace-do-kraja-godine-obavezna-promena-registarskih-tablica-i-dodatni-troskovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14412 Napisano Januar 20, 2017 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Axa promenice ga ali da traju cetiri godine,ko ce cekati opet sedam da nam "uzmu meru". Mogli bi da iskoriste priliku i prestanu nas sramotiti sa oznakama recimo YĐ,ne idu bas zajedno. A sta ce velike prevoznicke firme sto imaju ugovorene ture po inostranstvu,sa potvrdom dok se ceka saobracajna ne mogu preci granicu! Rekoh ja Srbiju kao Berlin 45te pa sve ispocetka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Januar 20, 2017 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas ali ja tesko da cu da docekam da menjam tablice, motor menjam bar 2 puta godisnje, auto sam samo jedan vozio 5 godina, inace menjam cesto... A tablice, godisnje kupujem po par puta heheeh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Januar 20, 2017 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Moji 2009. kupe nova kola i naravno uzmu tablice i saobracajnu, vec 2011. opet sve iznova (ajde nema veze eu kurac-palac nije bitno, standardi) sad im propale i izbledele, pa opet mi da isturimo po 4000. Posle Tita pa na ovamo, samo sede i smisljaju sta vise da naplate. Ne bi me cudilo da su i neke od gresaka unetih u saobracajnu bile namerne, da bi se placalo u kasu. Nije problem, ko ima za kola ima i da plati, ali mi nije jasno za sta se vise ovaj narod smatra. Samo prepisiju recepte jedni od drugih, nije da samo kudim trenutne- kudim sve da ne bude da je politika. Neko rece pa idi glasaj, a ja uvek pitam isto "ZA KOGA!!!". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 21, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro dao 60€ da mojoj baki (od koje nisam mogao da kupim/prepišem nekretninu) promjene ime u katastru iz Kristina u Krstina jer su nesposobnjakovići, praveći digitalnu bazu podataka, iz knjige gdje je rukom upisano pravilno i ispravno prepisali pogrešno... Onda je čitav slučaj završio na sudu za 60€(plus još ukupno oko 50€ ostalih troškova koji su tom prilikom nastali poput toga da sam morao da odem u rodno mjesto svoje bake i izvadim rodni list, pa gorivo do tamo, pa taksa ova taksa ona). Zašto sve to? Jer sam savjetovan od tetka koji je notar i jer sam slučaj već na prvom saslušanju i donošenju odluke dobio, sudske troškove nisam platio a 110€ mi je refundirano.Da bude načisto, nije mi stalo, ali ne dozvoljavam da me neko je*e za moje pare. Kada vidim da me neko da izvinete kara a pritom mi se još smije u facu onda postanem životinja... inat je zajebana rabota!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 21, 2017 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Uz svo poštovanje, ali ovo nije ništa novo. Kad su uvodili nove tablice, rekli su da će njihova važnost biti 7 godina. Mislim da je u pitanju neki 3M zaštitni premaz ili folija i rok trajanja je 7 godina.Naravno, trebalo bi menjati tablice izdate pre 7 godina, a ne one od npr. prošle godine. E sad, ko onda nije pratio, njemu jeste novost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 22, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se znalo za će važiti sedam godina., kao što je praksa u svim savremenim državama, pretpostavljam u cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju.,ja samo nisam verovo da će neštl tako progresivno i svima na korist i zaživeti u praksi. Na svu sreću, bri!uo sam bez razloga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Januar 22, 2017 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @Lug u potpunosti se slazem! Ja sam na mojim tablicama za 7 godina dobio 1 crnu tackicu na prednjoj. Zaista mi je laknulo kada sam cuo da cu morati da ih promenim i s ushicenjem cu dati 4000 din, jer je bezbednost uvek na prvom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 22, 2017 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ta odluka debilna ili ne je drugi par patika. Prosto, odluka nije nova kako se u novinama navodi već stoji još od uvođenja novih tablica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14412 Napisano Januar 22, 2017 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mogla je i ta odluka da se promeni kao sto menjaju pravilnik jednom mesecno,videvsi u praksi da su stoicki iznele sve ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Januar 23, 2017 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa onim tablicama (mrki,krki,xxx) sto platili po cca.80 000,hoce li i njima biti cena 4000 samo za zamenu ili ce opet ako hoce da biraju moraju dati nenormalne cifre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 23, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.danas.rs/drustvo.55.html?news_id=337037&title=Zamena+tablica+za+dve+godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Januar 23, 2017 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan "aktuelna Vlada želi da pronađe najpovoljnije rešenje za građane Srbije" Sta god da je u pitanju (naravno da su izbori), hvala im, a nadam se da ce produziti rok vazenja i saobracajnoj dozvoli. Da ih makar izbori nateraju da nas malo pogledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 23, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas su objavili da produzuju vazenje tablica jos 2 godine.Dve godine od kad svakom pojedinacno istekne saobracajna -7g li nekako drugacije.Tu mi nije jasno ,posto meni istice saobracajna 2018 ja moram da uzmem novu saobracajnu koja vazi 7 godina,a sta je sa tablcom,da li dobijam novu opet na 7 g, ili ostaje stara pa opet novu 2019 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Januar 23, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I posle te dve godine ce se menjati samo ako je tablica ostecena, i kako sam shvatio, dobijace se isti broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Januar 23, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Само ће вероватно они који морају да их мењају остати без истих на месец , два... због гужве око замена таблица. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 24, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Kanda nije stvar u samim tablicama, pre će biti da je u pitanju garancija na ispravnost čipa u saobraćajnoj. I onda da ti nebi menjali saobraćajnu o državnom trošku, onda su "predvideli" rok trajanja tablica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...