Aleš 10 Napisano Januar 18, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750S, Husqvarna 610 SM, Yamaha RD 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sam na neki promo za novu Husqvarnu 401 Vitpilen koja izgleda brutalno, ali kaciga koju vozač nosi ima ludu crno belu kombinaciju. Zna li neko koja je kaciga i da li je takva fabrička, ili je neko sam ovako dobro farbao kacigu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 18, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta je na motociklu brutalno,ali mislim da je kaciga Shark. http://www.shark-helmets.com/product.php?modele=VANCORE%20BRACO%20Mat%20Black%20white%20black&sous_gamme=VAC&gamme=SHARK%20Pulse%20Division&reference_modele=HE3906EKWK&langue=FRANCE%20FRANCE%20-%20English 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 251 Napisano Januar 18, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Kolega objasnio, Shark Vancore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Januar 18, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan E super tema.. Naravno, ako autora teme ne smeta da pitam i ja za jednu kacigu, ako smeta, neka kaze, obrisacu post... Mene zanima koje su ove kacige.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Januar 18, 2017 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su Simpson, ali nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Januar 18, 2017 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Greška, vrlo je slična Simpsonu ali nije, Bandit EXX http://www.ebay.co.uk/itm/BANDIT-EXX-MOTORCYCLE-HELMET-EU-ROAD-LEGAL-STREETFIGHTER-MATT-BLACK-WHITE-/262500131510 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Januar 18, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala care, znaci kaciga se kupi jednobojna, a ostalo je umetnicko delo... Mislio sam da ima ovakve gotove da se kupe.. steta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Januar 18, 2017 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Airbrush majka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofrik 11 Napisano Januar 29, 2017 U prolazu, 67 postova Lokacija: Nord of country Motocikl: Kawa V2 Prijavi odgovor kao problematičan Može i sa air-brush, da se nabavi... ali je cijena ''malčice'' viša.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofrik 11 Napisano Januar 29, 2017 U prolazu, 67 postova Lokacija: Nord of country Motocikl: Kawa V2 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xbandit+helmet+air-brush.TRS0&_nkw=bandit+helmet+air-brush&_sacat=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Februar 18, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan E super tema.. Naravno, ako autora teme ne smeta da pitam i ja za jednu kacigu, ako smeta, neka kaze, obrisacu post... Mene zanima koje su ove kacige.. ima li mozda neko ovakvu kacigu ? interesantna mi je vec duze vrijeme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stavro 31 Napisano Mart 11, 2017 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja narucio bandit alien II, treba da stigne kroz koji dan.javim utiske ako vas zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Mart 11, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Ajde vazi i ubaci koju sliku kad stigne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stavro 31 Napisano Mart 17, 2017 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigao Bandit Alien II+ lepa+ udobna, tesna, laganato je to od pluseva- mehanizam kacenja vizira, i dihtovanje. olabavice se vremenom sigurno. potreban imbus za menjanje vizira.- nema premaz protiv magljenja iznutra, niti pregradu da ne idu izdisaji na vizir.- kais je onaj sto nije bas rukavice-friendly.poredim je sa Scorpionom EXO410 koju imam neko vreme vec, kojoj bi za sve dao pluseve.scorpion 130ebandit 200escorpion ima jastucice na naduvavanje, vizir koji se ne magli, jednostavan kais za otvaranje pa cak i da ste panda u skijaskim rukavicama, menjanje vizira bez alata, zxakljucavanje vizira, otvaranje vizira na kant zarad jaceg strujanja vazduha i protiv magljenja kao i pregradu da izdisaji ne idu na vizir (nije na slici, skinuo sam), iako vec premaz protiv magljenja radi vec sam po sebi posao bez problema, eto, mislili su i to.provozacu je kad se vrati bajk sa servisa.evo fotki ispod (bandit pa scorpion). ako bi birao samo jednu kacigu da je lepa i funkcionalna, uzeo bi scorpiona.ovaj bandit je za da se skine vizir, stave ray-ban cvike, i da bivas kul po gradu (zasto sam je i uzeo kao drugu kacigu, prakticno)ps.jedem rolovano belo, masni mi prsti, malo sam ih izvatao, ne zamerite :} Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...