SlobodanR1 3112 Napisano Februar 13, 2017 Drug član, 1062 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Najprodavanije motorno vozilo u istoriji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Februar 13, 2017 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan da vas cujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 13, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan BMW GS?Nemas pojma. Pa vidis da je ovaj ispravan,da ne kazem u komadu sto dalje implicira da ne moze biti GS. ovo je neki guzzi ili tako nesto.. Ako me banuju pamtite me po dobru ! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Februar 13, 2017 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neki malecki motor, mala kubikaza, i jos sa kardanom, prilicno redak spoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6792 Napisano Februar 13, 2017 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Suzukijev Wankel...ne znam kako se zove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 13, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki RE5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 13, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto iz privatne selekcije...ne bi trebalo da može da se izgoogluje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6792 Napisano Februar 13, 2017 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bice izgleda RE5E . http://www.morebikes.co.uk/21973/suzuki-turbo-and-supercharged-and-big-twin-2016-patents-wrap-up/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6792 Napisano Februar 13, 2017 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bmw F800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 13, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan BMW F800ST...jest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 14, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pogadjajte : 006.jpg 010.jpg http://www.bikeexif.com/guzzi-california Ja sam ovo nasao na jednom ruskom sajtu gde kaze da je to novi ruski motocikl " Volk " . Na ovom Brankovom linku kazu da je Moto Guzzi. Objasnjenje je mozda u ovom : http://www.informer.rs/vesti/svet/119033/VIDEO-HIRURG-VERUJE-MASINI-KOJA-IMA-RUSKI-DUH-VUCJU-NARAV-Zamenio-americkog-Harlija-ruskog-Volka gde pise da je to novi ruski motocikl napravljen u saradnji sa inzinjerima iz Moto Guzzija. U prilog toj tvrdnji ide i to sto na ovom motoru nema nikakvih oznaka ( da je samo Guzzijev - imao bi njihove oznake ) . Videcemo sta ce od toga svega biti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Februar 14, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @drumskalisica To je Moto Guzzi koji je svojevremeno pripremljen za Americko trziste pod standardnim nazivom Californija, a Italijani ce sklopiti sporazum ( ili je vec sklopljen ) sa Rusima da se proizvodi u Rusiji pod nazivom "Volk", sistem Fijat - Zastava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 15, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Februar 16, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Poznat motocikl medju ljubiteljima teskasa. Doduse ovdje je u choper verziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Februar 16, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Valjda pod njenom straznjicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6792 Napisano Februar 16, 2017 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Hoss Boss. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Februar 16, 2017 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja: Devojka dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Februar 16, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Hoss Boss. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Februar 16, 2017 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To mogu samo Amerikanci, bigger-better Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Februar 16, 2017 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlična tema! Koji je ovo motocikl? Poznavaocu je dovoljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Februar 16, 2017 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko, ništa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Februar 16, 2017 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Aj daj malo veci komad slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Februar 16, 2017 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan ^^ Ne smem, tako sam prvo uradio, ali se u tom slučaju lako pronalazi preko image search-a. Ali, evo pomoći: Motocikl je iz USA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Februar 16, 2017 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan USA, west coast. E, sada bi trebalo da je dosta lakše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Februar 16, 2017 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja tripujem da je neki Buell, ail ne mogu da skontam koji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...